Allah için 1 gunlugune felan su ırk degısımını ucretsiz yapın bırakın bowl girişten iceriye gırılmyor saat 18.00 dan beri oyundayım 5 dk bıle bowl humana gecmedı bu nedır ya dm gıtsen karuslar bowl gtsen karuslar humanlar townda sek acmış oturuyor
yahu surda bır solo oyna napcaksn bana soyle cz komple kapalı dm donım desen ful karus bowl gırım desen 20 pt karus human townda otryor soloyu bırak 1 pt 2 pt yıne gıremıyor sabahtan beri 1 tane agaç kesebılmısmı human yada dm donup farm yapablmsmı bowl doneblmısmı bu kadar dengesızlık olmaması lazım .Adamları Zorla Human mı yapsınlar, Asıl Bedava oldugunda Irklar Dengesizleşiyor, şuan dengesiz olmasıda gene verilen 1 National Hakkından dolayı karus ırkı human ırkına göre daha aktif CR'ler ve chaoslar o yüzden hep karuslarda
pk ya guzel de farm yapcaksan cıldırtıyorPk atmaya giriyorum gayet keyifli karusların fazla olması![]()
Katılıyorum sana kardeşim. Sonuçta şuan karusların yaptığı 5 party ile 3-4 adamı kovalamak ama humanlar en azından bir mücadele içinde bowla giriyorum pk var yolda pk var hiç olmadı basacak slot var ki bu en güzel zevklerden biriPk atmaya giriyorum gayet keyifli karusların fazla olması![]()