"ben bir mage olarak aynı anda 6 nova atılmadığında düşmüyorum.(255 mp) 3 novaya düşecek olan asas oynamasın.
geçen serverden sonraki ağlamalar sonucu zaten mage tekli damageleri falan ciddi şekilde düşürüldü, ezik asaslara bile 51,57 600 falan vuruyo"
Sen onu bi geçiceksin abi ya
En kötü itemli mage mp olsun kelle başı 900 ün altında damage atmıyor . 8 kişilik mage partilerinde 7 tane mage var . Matematiği sen yap artık . Şu serverda mage damage i yüksek olduğu için bu kadar çok okçu var . Mage oynamayan ya da oynayamayan herkes şu an için magein karşısında durabilen tek ya da cr yapabilen tek job archer oynuyor mecburiyetten . Eskiden server başına ( 1 hafta oynayıp bırakanlar hariç ) 10 bilemedin 12 falan mage team olurdu ve yine güçlüydüler ama MP nin çalışır hale gelmesinin ardından mage damageleri mp ile doğru orantılı düşürülmesi gerekirken düşürülmediği için MP + eski mage damage i melee yi barınması imkansız duruma düşürdü . Tüm bunların doğal sonucu olarak da serverda melee oynayan adamlar baktılar olmuyor ya mage ya da okçu açtılar . BADHERMAP ' ına kadar mage oynuyor eski melee ler ... Serverda damagelerde oynama kesinlikle yapılması lazım . Mesela rogue , master ile neredeyse hiç damage alamıyor . 100 damage falan gibi komik bişi alıyor , asaslar hiç bir şey yapamıyor . Itemli bir asas , itemli bir MP mageyi tek başına kesemiyorsa konuşacak çok bişi yok abi ortada .
Mageler tabii ki magic power dan atak alsın , aksini söyleyen yok ama eskiden mp den atak alamıyorken verilmiş olan artı damage geri alınsın standarta çekilsin ki ortada adaletten söz edebilelim .
Aynı şekilde battle priest mevzusu , bugün dual roc , wp , dual we , kekuri belt , +7 ms bir bp str 255 stat verse dahi +6 raptorlu warriorla aynı damage i atıyorsa ortada büyük bir sorun , adaletsizlik yok mu sizce de ? Battle priest in Judgement damage nin kesinlikle arttırılması gerekiyor aksi takdirde full item de olsan , dünyanın en iyi oyuncusu da olsan o bp nin keyfi çıkmıyor .
Bu konuyla ilgili gerçekten bir şeyler yapılması gerekiyor , Daha önceden de mageler iş yapıyordu , ilk etapta aklıma gelenler ; KGG , Evil , Anadolu vs . Bu teamler oynarken o mageler nasıl iş yapıyordu aynı zamanda melee ler de iş yaparken ? Bugün ne değişti ? O dengeyi tekrar sağlamak şu oyunda hele CR zamanlarında 0 ın altına düşen oyun keyfini arttırmaz mı sence de @Kojiro ?
Lütfen bunları artık kulak arkası etme , her birimiz hata yaptık / yapıyoruz / yapacağız . Önemli olan bunlardan geriye dönebilmek diye düşünüyorum . Lütfen artık gerekli adımları at ve bize o eski TheMYKO kalitesini hatırlat tekrardan ..
@Kojiro
@BADHERMAP ,
@evildark ,
@KGG_WinGWounD ,
@HULK lütfen siz de görüşlerinizi bildirin.
Bızler gerek yenı duzenden gerekse evlencegımden dolayı serverı bıraktıgımızı acıklamıstım. Usko' da devam etmekteyız ama yınede gorusumu yazıyım; eskıden serverda kafanı nereye cevırsen Mele ekıp vardı oyuna ıster para yatırsın ıster yatırmasın her turlu ıs yapıyolardı. Eskıden Mage team yokmuydu ? Evet vardı. Pekı damageler boylemıydı ? Hayır. Eskıden mageler mele ıtem yapınca bır kısmı serverı bırakıp baska serverlere gecıyordu. Bunun da sebebı mage teamlerın 1 hafta pk atıp cıkmasından dolayıydı. Pekı sımdı kı duzen nasıl ? Sımdı kı duzen magelerın MP dmg ve FR,GR,LR Dmg lerın arttırılmasından dolayı haddınden fazla Mage team oyuna basladıgı ıcın ve damagelerı de ıyı oldugu ıcın bu duruma geldı olaylar. Pekı Mele ıs yapmıyormu artık hıc ? Evet, yapıyor ama oyuna cogu kısının ayıramıycagı butceyı ayırmanız yada butun gununuzu pc basında gecırmenız gerekıyor. Ben sahsen TheMYKO' nun her db' sıne astronomık rakamlar yatırsam da gecen server da ' KANSER ' oluyorduk. Bunun sebebı de yenı duzenden kaynaklı serverın genelı MAGE / OKCU oldugu ıcın eskıye gore haddınden fazla okcu ve mage oldugundan dolayı mele ekıpler bu hale geldı. Ya cogu mele ekıp meleeyı bırakmak zorunda kaldı yada serverı bıraktılar. BP' e gelırsek yıllardır oldugu gıbı uvey evlat muamelesı gormekte
@Kojiro BP' e ıyılestırme yapmalı bence kı serverdekı ortam bıraz daha ıyılesebılır. Sozun ozetıne gelırsek; bunun bır oyun oldugunu ve oyunun ' ZEVK ' almak amaclı oynandıgını unutmadan, oyunda zevksızlıge ve ' KANSER ' olma sebebıne yol acan faktorlerın dengelenmesı kanaatındeyım. Boylece oyunda kı tum joblar kısılerın zevkıne gore tercıh edılıp, zevklı sekılde oynanabılır. Sunu da eklemek ıstıyorum, evet yenı duzen server asırı kalabalık ve reklam potansıyelı olusturuyor olabılır fakat MELE ekıp server' e en cok TL' yı kazandıranlardır. Herkese ıyı oyunlar, gorusmek uzere