bunlara kimden ne çalacagını söyle gerisi hikaye onlar için nasıl kral olduysa artıkkrallığı pazar alanına çevirdi ne bileyim bi crde ırkına yardım et mysterious monster ne onu acıkla falan yok hiç olur mu bizz kral değiliz ama kendi çabalarımızla flood geçiyoruz sırf karus ırkı kazansın diye. biraz ırkına hizmet et..
+1 Naira CandırHizmet İstiyorsanız Human Kralı Naira Size Her Konuda Yardım eder Belir Günlerde Event yapıyor Pm si hiç block degil Sabahları Görüyorum Cogu kişiye para yolluyor Coğu yeni başlayan kişilere kendi cebinden para verdigin gördüm. Bana da yardım etmişti Böyle krallar lazım bu server a Ne öyle Borçunu flan ver Notice geçse Surekli böylemi yoksa
Ben TheMYKO Aleminde Böyle bi kral görmedim...
hahaKapı Kapı dolaşıp yalvarıp oy istediler oy verenlere şunu armağan ediyorum
yazdıgımı gormedın umarım kral kasası boş ve kendımız cebımızden koyup kendımız insanlara yardım edıyoruz kapı kapı dolasıp oy ıstemenın ne sucu nede boş muhabbetlere konu olacak durum da değilKapı Kapı dolaşıp yalvarıp oy istediler oy verenlere şunu armağan ediyorum
ben para dağıtmanıza laf ettiğimi görmüyorum çoluk çocuk muhabbet dönüyor sürekli yukarıdan serverin işlyeyişine kadar laf etmeye başladı onu pm'dende uyardım ilk önce krallığı alınır dahada uzatırsa kojiroyu tanıdığım kadarıyla ban bile atılabiliryazdıgımı gormedın umarım kral kasası boş ve kendımız cebımızden koyup kendımız insanlara yardım edıyoruz kapı kapı dolasıp oy ıstemenın ne sucu nede boş muhabbetlere konu olacak durum da değil![]()
server işleyisine veya adminlerine kötü bir laf yok beğenmesek alt f4 ceker cıkar gideriz ama oyuncular event de zevk almıyorsa bunu ister yukardan ıster burdan paylasılabılır tartısılabilir KALDİKİ oncekı event de cogu clanda bu tur etkınlıklerın kötü ve zevksiz oldugunu şayet KOJİRO da kendı yorumuyla cok zor oldugunu düzeltilceğini iletmiştir .ben para dağıtmanıza laf ettiğimi görmüyorum çoluk çocuk muhabbet dönüyor sürekli yukarıdan serverin işlyeyişine kadar laf etmeye başladı onu pm'dende uyardım ilk önce krallığı alınır dahada uzatırsa kojiroyu tanıdığım kadarıyla ban bile atılabilir
aynen kardeşim sizsiniz ya ne diyim laf anlamıyorsunuz yaşayın görün tecrübe edin VOTE DevilKillahserver işleyisine veya adminlerine kötü bir laf yok beğenmesek alt f4 ceker cıkar gideriz ama oyuncular event de zevk almıyorsa bunu ister yukardan ıster burdan paylasılabılır tartısılabilir KALDİKİ oncekı event de cogu clanda bu tur etkınlıklerın kötü ve zevksiz oldugunu şayet KOJİRO da kendı yorumuyla cok zor oldugunu düzeltilceğini iletmiştir .
ben fazlasıyla yaşayıp goren bırısıyım knight ın baştan sona neyın ne oldugunu bılen bırısıyımaynen kardeşim sizsiniz ya ne diyim laf anlamıyorsunuz yaşayın görün tecrübe edin VOTE DevilKillah
helal olsun beşinci boyutun knight versiyonunu çekecek adamsın kardeşimben fazlasıyla yaşayıp goren bırısıyım knight ın baştan sona neyın ne oldugunu bılen bırısıyım![]()