Beyni olan kişiyi sen temsil ediyorsan, varsın benim beynim olmasın birader. Bu kadar zeki bir insan neden başkalarının ne yaptığıyla ilgileniyor? Kendi üstün zekanla kendi hayatına baksan daha güzel olmaz mı? Bunca insan boş muhabbetini okumasa felan?ya ne kadar boş adamsın sen ya çok acı bir resimmiş
şu TheMYKOda yıllardır giriyon bus mus kasıyon başka birşey yaptığın yok servera bir yararın yok birde hesap soruyor
az bir beyni olan biri anlar zaten neyin ne olduğunu gelip konu açmış birde te allahım![]()
4 kişinin izlediği bir yayıncı, hayatını adadığın oyunda luferden ileri gidemeyen bir adamsın. Utanman da yok değil mi ?Beyni olan kişiyi sen temsil ediyorsan, varsın benim beynim olmasın birader. Bu kadar zeki bir insan neden başkalarının ne yaptığıyla ilgileniyor? Kendi üstün zekanla kendi hayatına baksan daha güzel olmaz mı? Bunca insan boş muhabbetini okumasa felan?
Ne sığır adamsın amk4 kişinin izlediği bir yayıncı, hayatını adadığın oyunda luferden ileri gidemeyen bir adamsın. Utanman da yok değil mi ?
O kadar boş ve anlamsız bir insansın ki kim üstün zeka olduğunu iddia ediyorne kadar aptalsın ya cidden, neden ölmüyorsun bu dünya da yaptığın, konuştuğun bir tane düzgün hareketin yok kafan çalışmıyor. Yaşamayı kendine nasıl layık görüyorsun gerçekten anlamıyorum. felan yazmış birde
D
Felan , felanca, felankorDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD neyse umarım ölürsün iyi geceler...
Tipik bir eziksin bro, üstünden akıyor yani eziklik. hiç aile sevgisi falanda gördüğünü düşünmüyorum... herkesin seni dışlaması veya ötekileştirmesi sonucu böyle bir loser kişilik edinmişsin kendine, acil şifalar diliyorum. gl4 kişinin izlediği bir yayıncı, hayatını adadığın oyunda luferden ileri gidemeyen bir adamsın. Utanman da yok değil mi ?
O kadar boş ve anlamsız bir insansın ki kim üstün zeka olduğunu iddia ediyorne kadar aptalsın ya cidden, neden ölmüyorsun bu dünya da yaptığın, konuştuğun bir tane düzgün hareketin yok kafan çalışmıyor. Yaşamayı kendine nasıl layık görüyorsun gerçekten anlamıyorum. felan yazmış birde
D
Felan , felanca, felankorDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD neyse umarım ölürsün iyi geceler...
Bak arkadaşlar seni ne güzel tanımış. Hadi benim yorumlarımı takmadın bari bu arkadaşların yorumlarını takda kendine çeki düzen ver. Adam ol biraz adam. Hiç bişey olamıyorsan yorum yapma adam sansınlar. Ücücü ama burdaki en aptal adam sensin.. Benim hiç bir zaman izlenme derdim olmadı. Boş hayatında boş yorumlarınla başarılar.4 kişinin izlediği bir yayıncı, hayatını adadığın oyunda luferden ileri gidemeyen bir adamsın. Utanman da yok değil mi ?
D
çek köpeklerini uzatma daha fazla hayırlı felanlarBak arkadaşlar seni ne güzel tanımış. Hadi benim yorumlarımı takmadın bari bu arkadaşların yorumlarını takda kendine çeki düzen ver. Adam ol biraz adam. Hiç bişey olamıyorsan yorum yapma adam sansınlar. Ücücü ama burdaki en aptal adam sensin.. Benim hiç bir zaman izlenme derdim olmadı. Boş hayatında boş yorumlarınla başarılar.
Al buda sana lüferden bir video : Buda 2 ;
1 hafta içinde genel bilgilendirme yapacağım@Kojiro Chat açarmisn güncelleme ler çok güzel görünüyor