Bazi arkadaşlar sell 250 buss // sell 1000 bus yazıyorlar . Tam olarak bu buss drobu nerde ? Eslant 2 de 24 saatlık farmda 50 tane civarında cıkıyorken 1000 tane nerden kasılıyor özelden yda buraya yazabılecek olan varmı ?
Kesinlikle katılıyorum uyuyoruz uyanıyoruz kc 5 den 11 m e yükseliyor diğer herşey aynı şekilde bu neyin artışı ne oldu da bu fiyatlar arttı droplar aynıyken nasıl fiyatlar artabiliroyuna giren gbyi kontrol etmenizde fayda var 2 gün içerisinde piyasa 2 kat arttı bu normal değil
Bütün sırrı bozduneslant uruk hai slotundan 24 satte ortalama 200 bus kasıyorsun kardeşim eslantta 5 uruk hai slotu var zaten 3 4 karakter açarak koyduğun zaman günlük 1000 bus kasmak gayet normal oluyor mage genie koyuyorsun pot beleş ve afk kalarak kasıyorsun iyi oyunlar herkese...
kaymağı tek yemek olmaz birazda uruk hai savaşları izleyelimBütün sırrı bozdun
Ondan sonra söz meclisten dışaı bazı ** şar slota mob çekiyo .s.s.skaymağı tek yemek olmaz birazda uruk hai savaşları izleyelim![]()
bu saatten sonra mob çekmek dahada fazla artacak athenada ben oradan kasıyordum günde 20 ile 30 kez ölüyordum yoldan gecen elbet bişiler yapıyor alışıyorsunOndan sonra söz meclisten dışaı bazı ** şar slota mob çekiyo .s.s.s