Arkadaşlar selam,
Beni az cok bilen olur bugüne kadar high class item upg konusunda biraz şanslı bir arkadaşınız olarak görürüm kendimi
Şimdi video cekmeyi beceremem mage clan sahibi biri olarak bugüne kadar pk videomuz bile yoktur,
İnanan olabilir inanmayan olabilir
Bugün md +5 raptor +1 aldım 3 ve 4 gbden 4 adet trinayla şansımı 7ye denemek istedim,
Ben upg için burda konulara yorum atmıştım hiçbirşey yakmak item şansını etkilemez,
Her itemin şansı kendi içindedir diye,
2 itemde +7 oldu,
Ksci cekebildim öyle şansımı gösteriyim dedim (+6ya paper basıp yakan biri olarak )
Fotoğraflarda itemlerimi ve hp gizleme sebebim malum mage olmamız
2.de belti saklayamadım tam oraya denk geliyor
Polemik amaclı veya caydırıcı gözükürse konuyu kapatmanızı rica ediyorum @Kojiro

BU DA BONUSU BUNLARI BASTIKTAN SONRA 1TANEDE YESIL KUTU ALDIM ODA BUNU ATTI

Beni az cok bilen olur bugüne kadar high class item upg konusunda biraz şanslı bir arkadaşınız olarak görürüm kendimi
Şimdi video cekmeyi beceremem mage clan sahibi biri olarak bugüne kadar pk videomuz bile yoktur,
İnanan olabilir inanmayan olabilir
Bugün md +5 raptor +1 aldım 3 ve 4 gbden 4 adet trinayla şansımı 7ye denemek istedim,
Ben upg için burda konulara yorum atmıştım hiçbirşey yakmak item şansını etkilemez,
Her itemin şansı kendi içindedir diye,
2 itemde +7 oldu,
Ksci cekebildim öyle şansımı gösteriyim dedim (+6ya paper basıp yakan biri olarak )
Fotoğraflarda itemlerimi ve hp gizleme sebebim malum mage olmamız
2.de belti saklayamadım tam oraya denk geliyor
Polemik amaclı veya caydırıcı gözükürse konuyu kapatmanızı rica ediyorum @Kojiro

BU DA BONUSU BUNLARI BASTIKTAN SONRA 1TANEDE YESIL KUTU ALDIM ODA BUNU ATTI