sahnelerın kalitesi bozulmasın diye sahneleri kesmedim oldugumunz yerlerden de cekinmıyoruz acıkcası 65 levelde olmiyen bı karakter daha oyunda yok priestlerimizden birisi ilk defa bu levelde oynuyor digerininde cok priest tecrubesi yok ama 2snıde yetenekli ileri seviyelerde daha da iyi olucagımızı dusunuyorum yorumun ve dusunelerın ıcın tesekkurlerElinize sağlık öncelikle özlenen videolar bunlar ama kendimce biraz fazla kill vermişsiniz 3 prieste göre 8 ws 8 kapışmalarında cure olayına biraz daha bakmalısınız bence,bir yılan asas size daha güzel bir ortam oluşturabilir düşüncesindeyim aynı zaman da
Eyvallah kamil sağol güzel yorumların içinElinize sağlık öncelikle özlenen videolar bunlar ama kendimce biraz fazla kill vermişsiniz 3 prieste göre 8 ws 8 kapışmalarında cure olayına biraz daha bakmalısınız bence,bir yılan asas size daha güzel bir ortam oluşturabilir düşüncesindeyim aynı zaman da
Doğrudur kanka zamanla olacak bir şey bizim de bu tür olayları hemen kavrayabildiğimiz söylenemez zamanla gelişti uzun zamandır mele videolarını göremiyorduk güzel olmuş ama bir warrioru asas yapın derim ben öyle oynardımEyvallah kamil sağol güzel yorumların içincüre için elimizi kaldırana kadar char yatmış oluyor, bide benim pek bi priest tecrubem yok öyle yapabildiğimiz kadar işte
![]()
Çekinmen için söylemedim zaten art niyetle değil yani kanka,başlangıç için bu level kadar bir warrioru asas yapmış olsaydın daha iyi olurdu güzel meyvesini yerdin bence ilerleyen zamanda da yersin bence bir düşün bunu kankasahnelerın kalitesi bozulmasın diye sahneleri kesmedim oldugumunz yerlerden de cekinmıyoruz acıkcası 65 levelde olmiyen bı karakter daha oyunda yok priestlerimizden birisi ilk defa bu levelde oynuyor digerininde cok priest tecrubesi yok ama 2snıde yetenekli ileri seviyelerde daha da iyi olucagımızı dusunuyorum yorumun ve dusunelerın ıcın tesekkurler
Wariorlarımızın rogue tecrubesi pek yok maalesefDoğrudur kanka zamanla olacak bir şey bizim de bu tür olayları hemen kavrayabildiğimiz söylenemez zamanla gelişti uzun zamandır mele videolarını göremiyorduk güzel olmuş ama bir warrioru asas yapın derim ben öyle oynardım