F
Gece bi dene bakalım bugmu yoksa yürüyünce giriliyor mu ?TAŞIN İÇİNE BUGLA GİRİLİP, Z1 NASIL YAPILIR ÖĞRENİN ARKADAŞLAR
Sen ne gereksiz bi adamsın la forumda açılan her konunun altına yorum yapıp sabote etmeye çalışıyorsun kişisel sorunlarınmı var git tedavi ol rahatsız herifTAŞIN İÇİNE BUGLA GİRİLİP, Z1 NASIL YAPILIR ÖĞRENİN ARKADAŞLAR
Sorunu benimle onun . Oyundan soğuttuklarımdanSen ne gereksiz bi adamsın la forumda açılan her konunun altına yorum yapıp sabote etmeye çalışıyorsun kişisel sorunlarınmı var git tedavi ol rahatsız herif
olm şu saçma şarkıyı her videoya koymayın artıkBu videoyu editlemeye uğraşmazdım bile ama dün gece andreamden kareler
Npt yaptınız diyenlere güzel bir movie diye düşünüyorum.
Her combat ders niteliğinde izleyinde öğrenin oyun nasıl oynanır ..
@Forner merakla bekliyorum dediğin video buyur bakalım nptci kimmiş..
en sondakini diyosan manası çok derinolm şu saçma şarkıyı her videoya koymayın artık![]()
Senin yerinde olsam bende susmayı tercih ederdim izlede feyz al aslan parçasıSanırım bu gece ardream da çekilen bir resim. Rank da görmüştük jackass 11 k civarı np kasmış. Okçuyla ardreamda moblardan dolayı o kadar np kasması imkansız ! Resim den sonra iyice npt kanaatine vardım. İncelenmesi söz konusu. @Kojiro
videoda oyun saatine odaklanırsan eğer npt yapmaya fırsat olmadığını anlarsınaslanım @FlyingDagger 11 k kasıcak kadar np geldiğini görmedimbirde ölmeden başarılı npt lerinizin devamını dilerim. ispatın geçerli değil canım
![]()
yav seni sikleyen kim :ASDAFD @Dom6R şarkı sizin içinbencede muhattap olma neden kanıt bulmaya çalışıyorsun onu anlayamadım@FlyingDagger
kaç yaşından beri atıyosun ? OKU