COMMANDER'DAN ARTİSTLİK YAPANIN TENHADA AFFI OLMAZ

AKINGAMİNG | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
AKINGAMING CYPHER MYKO PvP Server of all time
Are you ready to
New Sunucu "Cypher" 17 Ocak'ta Official Olarak Sizlerle! ⏰ Saat: 22:00 (GMT+3)
Status
Not open for further replies.

veined

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 2, 2017
246
236
94,749,600
3,747
age 26 gayet ideal bir yaş senin gibi 20 yasında veled değilim konuşmalarından yaşın belli oluyor sen rahatına bak . senin beni kesme ihtimalin 100 üzerinden 0 ihtimal ben bişeye içerlenmedim senin egoist konuşmaların kendini nimetten sanmaların beni aşırı derecede rahatsız etti senin gibi dünkü boklar kendini çıkıp ilah ilan ediyorlar ya onlara gereken haddini bildiriyorum onun bunun ****** seni..
evet bu serverin ilahıda allahıda benim varsa büzzüğü yiğen karşıma cıkar patates suratlı ****** ******

• Like
Reactions: PhonZaix

disruptsthesilence

DaLaVeReCi
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 19, 2016
20
6
78,052,425
40
Sen bu partiyi kestıgın için cidden sevınmıssın daha fazla yoruma gerek yok rihannayla gereklı olan hususlar konuşuldu :)

1oooDe1

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 26, 2017
159
151
82,692,225
2,880
evet bu serverin ilahıda allahıda benim varsa büzzüğü yiğen karşıma cıkar patates suratlı ****** ******
patates suratlı hahah senin karını sevgilini elinden alırım sana movie yapar gönderirim 31 çeker izlersin :D sen toplama ptyi kesip video çekip foruma yükleyen adamsın hala gelmiş büzük falan diyorsun ya bi siktir git :)

veined

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 2, 2017
246
236
94,749,600
3,747
patates suratlı hahah senin karını sevgilini elinden alırım sana movie yapar gönderirim 31 çeker izlersin :D sen toplama ptyi kesip video çekip foruma yükleyen adamsın hala gelmiş büzük falan diyorsun ya bi siktir git :)
içerlenmedik falan diyorsunuzda siz baya kudurmuşsunuz uyuz köpek gibi saldırıyorsunuz moruk yav neysee neysee ananızı bi kıtlayımda görün bakayım bidaha uyuz köpek gibi saldırabiliyormusunuz

1oooDe1

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 26, 2017
159
151
82,692,225
2,880
içerlenmedik falan diyorsunuzda siz baya kudurmuşsunuz uyuz köpek gibi saldırıyorsunuz moruk yav neysee neysee ananızı bi kıtlayımda görün bakayım bidaha uyuz köpek gibi saldırabiliyormusunuz
dünde öyle diyordunuz pmlere cevap vermediniz anca burda konuşursun neyse atıcaz vsyi görücez

veined

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 2, 2017
246
236
94,749,600
3,747
dünde öyle diyordunuz pmlere cevap vermediniz anca burda konuşursun neyse atıcaz vsyi görücez
sen harbiden gerizekalı falansın be ****** ****** problemlerin var senin allah clan üyelerine sabır versin neyse yeni movienizi atınca birazdaha böyle içerlenir alt f4 atarsınız ama oyunu falan bırakmayın kesicek adam bulamıyoruz sonra

Rihannastyl 361

Level 70
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jul 21, 2017
770
1,196
312,087,600
16,074
1like'ın köpekleri Jackass 'a BABA der olmuş hayırdır am.cıklar götünüz tavan yapmış bu db ilk defa melee oynamanın sevincini toplama pt keserek video alarak foruma mı atıyosunuz :)
Ben ne kadar melee oynarken polemikten uzak durmaya çalıştıkça sen beni konunun içerisine çekiyorsun sana durumu özetliyeyim;

JimJime ile uskonun destan serverında ExebuS clanı ile oynuyoruz, edana coming soon yazısı ile birlikte uskodaki charlarımızı askıya kaldırıp TheMYKO başlamaya karar verdik. Jackass (can) benim 2012 supreme zamanlarından beri sevdiğim saydığım bir arkadaşım birlikte bir ekip kurduk ve oyun oynuyoruz. Gelelim senin yazdıklarına 1likemy ekibi olarak TheMYKO sunucularında eyvallah çekebileceğimiz abi,baba çekebileceğimiz herhangi bir ekip veya kişi göremiyorum ayrıca ilk defada melee oynamıyoruz. Konu 1likemy muhabbetine gelirse sana ve ekibine karşı tavrım gayet sert olacaktır iyi forumlar.

• Like
Reactions: UchihaSasuke
Status
Not open for further replies.