Doğrudur hocam Selçuk abinin başkanlıgını yaptıgı eski Natus clanıGüzel uğraşmışsın tanıtım için güzel de olmuş bu arada başarılar dostum.Bu arada usko ardreamda ki NATUS clanı mı ?
Doğrudur hocam Selçuk abinin başkanlıgını yaptıgı eski Natus clanıGüzel uğraşmışsın tanıtım için güzel de olmuş bu arada başarılar dostum.Bu arada usko ardreamda ki NATUS clanı mı ?
Benim de sevdiğim bir arkadaşım o clanda oynuyordu oradan hatırlıyorumDoğrudur hocam Selçuk abinin başkanlıgını yaptıgı eski Natus clanı![]()
Doğrudur hocam tekrardan teşekkür ettimBenim de sevdiğim bir arkadaşım o clanda oynuyordu oradan hatırlıyorum
Team speak adresine gelirsen daha sağlıklı bilgi alabilirsin ts3.dwbh.wtfrogue aliyor musunuz)
Teşekkür ederiz çok saolunHayırlı olsun sizi bu serverdada görmek güzel![]()
eyvallah kardeşimHayırlı olsun yine gelmişsiniz hoş gelmişsiniz
Eyvallah kardeşim eksik olmayınHayırlı olsun yine gelmişiniz kaan reyisss kalp at kalp
Doğrudur hocam arayis yuksek ama sartlar icin bile gelen varSolmaz bile bu kadar şart koşmuyor be kardeşim , başarılar ve bol eğlenceler![]()
![]()
Teşekkürler yorumun için konuda dün açıldı garip olan ne anlamadımHaha hayırlı olsun iyi ki geldiniz diyenler dün almışlar üyelikleri ne kadar garip![]()
Clan üyelerinden yazan 2 kişi var sanırım ama onlarda senin dediklerin degil Kratos ve Corvus ilk sayfadaki onun dışındakileri tanımıyorum ama yeni alımlar arasında jay da var meselaPolemik için demedim yanlış anlama kanka sadece gözüme çarptı![]()