Bizimlede ilgilen başkan mesala edana açılış tarihi flntamamdır ilgileniyorum.
biraz daha sabredinBizimlede ilgilen başkan mesala edana açılış tarihi fln
Başkan bak diyorum 17 ağustos da açın oyunu sonrası çok problem ve sıkıntı hem sizin için hemde bizim için tatil sonrası ne işimiz var TheMYKO da kojiro dan açil açıklama bekliyoruzbiraz daha sabredinaynı şekilde bizlerde karar aşamasındaki tarihi bekliyoruz.
Arkadaşım sıkıntılımısın günde 20 kere aynı şeyi yazıyorsun. İnsanlar bayramda memleketlerine gidicek kurban kesen olucak eş dost ziyaretleri olucak sen 5 gün oynayıp tatilin bittikten sonra siktir olup gidiceksin bayramda geri kalan insanlarda oyundan kopucak sonra server 10 gün sürdü diye gelip burda koçero yeni server gelsin diye ağlıcaksın.Başkan bak diyorum 17 ağustos da açın oyunu sonrası çok problem ve sıkıntı hem sizin için hemde bizim için tatil sonrası ne işimiz var TheMYKO da kojiro dan açil açıklama bekliyoruz
Bayramdan sonra açılacagına eminsin gibisin broArkadaşım sıkıntılımısın günde 20 kere aynı şeyi yazıyorsun. İnsanlar bayramda memleketlerine gidicek kurban kesen olucak eş dost ziyaretleri olucak sen 5 gün oynayıp tatilin bittikten sonra siktir olup gidiceksin bayramda geri kalan insanlarda oyundan kopucak sonra server 10 gün sürdü diye gelip burda koçero yeni server gelsin diye ağlıcaksın.