senın o ortak char dedıgın cocukla ben ılk TheMYKOya basladımKankym DrwIzmariT Benim ortak çarım daha önce klanında da oynadım kimin ne olduğunu biliyorum. Apoyu gaza getirip polemik adamı yapmışsınız salın böyle şeylerin adamı değil o
senın o ortak char dedıgın cocukla ben ılk TheMYKOya basladımKankym DrwIzmariT Benim ortak çarım daha önce klanında da oynadım kimin ne olduğunu biliyorum. Apoyu gaza getirip polemik adamı yapmışsınız salın böyle şeylerin adamı değil o
İnsan sevdiğini sikermiş moruk emre dövdü seni ben magedeydimsenın o ortak char dedıgın cocukla ben ılk TheMYKOya basladımraad ol sen ben bılıom kımın ne oldugunu...emreyıde severım karıstırma onu hıc
seni oyun diye oynadım aslan daha ne konusuyonvay beezmeye bak sen
oyun ogrenmıste fotoda atıo
dıkkat ette kafana nowa atma
az mouse yi ileri götür
rol cıkınca cocukluk arkadasını silen şahıs mı soyluyor lan bunuView attachment 4951
krallık bazı şeyler gerektiriyor biraz playerlik yetiyorben senin her zaman kralın oldum ve gene yüksek sesle bağırıyorum ANNE BEN KRAL OLDUM
![]()
kımden ıstemısım la pt ?seni oyun diye oynadım aslan daha ne konusuyonezme lafına gelincede senden daha ezme bir kişi daha yoktur bu oyunda sırf ps4 alcam diye kavgalı olduğun adamdan party istemen gibi
![]()
valla çavuş dedıgın gıbı aradan cıkartıp giderim asasın işi budurDediğin gibi asas güzel vuruo aradan mageye çıkartıp duruyodun cr lerde. bizde asas yoktu ordan bi video çıkartırsın vs die atarsin yakışır sana. Ama eşit şartlarda ez game be kankam..))
Arkadan okçu ve mageler ile demi kankam?valla çavuş dedıgın gıbı aradan cıkartıp giderim asasın işi buduraksini söyleyebılırmısın ? aranızda durmamı fılan beklemıyorsun degılmı asasla ?
bide şuna gelıcem ben bikere kestıgım adamı atmam videoya
attırtmamda
böle azcık zevkını almam lazım
eze eze
towndan yurute yurute anladın mı
![]()
Hem video atiyosun çavuş ben atacağım zaman pokem vardı asasın vardı itemin var blinkin var o zaman buraya niye atıyorsun video hadi attın bu video 2. Vs niye gelmediniz? Ben 3 de biter dedim 1 kere kesip yatıyoz biz diyip gittiniz bu mu vsDediğin gibi asas güzel vuruo aradan mageyi çıkartıp duruyodun cr lerde. bizde asas yoktu ordan bi video çıkartırsın vs die atarsin yakışır sana. Ama eşit şartlarda ez game be kankam..))
valla ınsanların kolunu bacanı tutamam bılıorsunArkadan okçu ve mageler ile demi kankam?Ben clan vs turnuvası videosu attim bu arada eşit şartlarda eşit vs.
seni oyun diye oynadım aslan daha ne konusuyonezme lafına gelincede senden daha ezme bir kişi daha yoktur bu oyunda sırf ps4 alcam diye kavgalı olduğun adamdan party istemen gibi
![]()
At dostum videon varsa atma demedik biz? At bizde izliyelim.Hem video atiyosun çavuş ben atacağım zaman pokem vardı asasın vardı itemin var blinkin var o zaman buraya niye atıyorsun video hadi attın bu video 2. Vs niye gelmediniz? Ben 3 de biter dedim 1 kere kesip yatıyoz biz diyip gittiniz bu mu vs![]()
sadece 2 video atıcam sen 2. atarsan (tabi varsa) 14dklık part çıkarcam kankam size özel specialAt dostum videon varsa atma demedik biz? At bizde izliyelim.
birincisi ortada silme gibi bi durum yok kendisi dün bana mesaj atmıştır ve konuşuyoruzdur eğer böyle birşey sorun yapıyorsa o gelir durumu söyler sana yeni gelinin yarrağa atladığı gibi cevap vermek düşmez sadece cevap vermek için konuşmuşsun.rol cıkınca cocukluk arkadasını silen şahıs mı soyluyor lan bunuezme bebe seni kendin oldugun zaman gel ozaman gorusurz
kardeşim az önce bfde SatcxMitoya beni partiye aldır diye pm atan adam sen değilmisin aqsen kimi neyi oyun diye oynadın yahu laflara bak laflara. su sw bitiminde vs isteme olayı nedir server açık karakterler duruyor burda rüzgar yapıcagına gel işte atalım vs neden laf cambazlığı yapma peşindesinki? kavga lı olduğum adama gelince oyunda tartıştığım umrumda dahi olmaz oyun oyunda kalır . oyunla gerçek hayatı karıştırma aslan parçası. türkçe konuşmayı öğren önce bir kaç kez ts'ye geldim berbat bir diksiyonun var biraz kendini geliştirmeye zaman ayır .
![]()
Ogi sen neden yalıyosun milleti onu algılayamadım ? Her sw pm atıp güzel wariorsun senin gibi wariorum olsa swyi sırtlarım yazıyorsun tutunamadan kaybolup gidiyorsun. Senin için iyi şeyler söylediğim çok adam vardır boşa çıkarma dayısen kimi neyi oyun diye oynadın yahu laflara bak laflara. su sw bitiminde vs isteme olayı nedir server açık karakterler duruyor burda rüzgar yapıcagına gel işte atalım vs neden laf cambazlığı yapma peşindesinki? kavga lı olduğum adama gelince oyunda tartıştığım umrumda dahi olmaz oyun oyunda kalır . oyunla gerçek hayatı karıştırma aslan parçası. türkçe konuşmayı öğren önce bir kaç kez ts'ye geldim berbat bir diksiyonun var biraz kendini geliştirmeye zaman ayır .
![]()
izliceniz aslanım sakin olun loadingAt dostum videon varsa atma demedik biz? At bizde izliyelim.