yani ben de bana ban atıldıgını düşünüyorumBenim CaptainDeadPooL nezaman Attila kesse boş atmıyor şuan için Attila drobu gayet yerinde keşke ss alsaydım ama drop atıyor yani human attila
100 tane kesip de 1 drop alamiyorsam bence o sistemde sorun vardır. Kojiroya o konuda katılmıyor. Elbette ki ihtimal var bunun ben de farkındayım. Ama 100 tanede alamiyorsam o sistemin değişmesi lazımKojiro hiçbir zaman kabul etmeyecek drop rate sorununu. Ne zaman bir şey yazsa üst perdeden akıl dağıtıyor. Bu drop rate'ler ile ilgili nasıl bir development yapıldıysa o olmamış çok net. Ya hiç drop atmaz ya çok atar. Drop atan slot vardır sonra atmaz olur. O drop rate için yazdığınız ekstra kod ne ise bence onu artık değiştirme zamanı.
eger humansan ep pp aldik resten sonraResten sonraki atiyi birakiyorum beylerBenden geçti artık
onun biri benim kanka Eslant2deki bişey atmadı 2sini emcdekine koymuş sistem yanlışlıklaeger humansan ep pp aldik resten sonra
seni aşar bu konular konuşma knk boşveronun biri benim kanka Eslant2deki bişey atmadı 2sini emcdekine koymuş sistem yanlışlıkla