Niye Olmasın Telefon Üzerinden Knight Oynucaksın Fena Olmazmı Sence ?yazmasına yazarsında okuyanı olmaz
O derece bağımlısı oldun yaniNiye Olmasın Telefon Üzerinden Knight Oynucaksın Fena Olmazmı Sence ?
^_^ Uzun Zamandır Düsünüyodum Bende Böyle Bi Cesaret GeldiBu ne cesaret yarabbi seni tanımak istiyorum yiğidim beni ara
Bagımlısı Degil Ben Oyun Yaparak Zevk Alıyorum Knightı Klonlamak İstedimO derece bağımlısı oldun yani![]()
Anladım fakat telefondan oynıyacaksın diyorsun doğal olarak bilgisayar ve ya laptop yanında olmayacak bir yerde olcaksınki telefondan oynamaya ihtiyac duyacaksın oda dışardayken kafe de otururken arkadaşlarına otururken falan yapılcak birşey olduğunu zannetmiyorumBagımlısı Degil Ben Oyun Yaparak Zevk Alıyorum Knightı Klonlamak İstedim![]()
Evet Bakarsın Alt Server TheMYKO OlurBaşlamak bitirmenin yarısıdır![]()
Suan Su Oyun Gta Vice'den Az Bir Performansa Sahip Ve Gtayı Telde Oynuyosalar Neden Knight Oynanmasınkardeş biz pcden zor oynuyoz ama yinede sen bilirsin![]()
Aynen Katıcam Bi Kac Kisi Daha Belini Kırıcaz Paranınandroid için kolay geliştirilebilir ama ios ya da diğer işletim sistemleri için o kadar kolay olucagını sanmıyorum yine de bol şans güzel bir fikir ama tek basına yapmak cok yorucu olabilir 1-2 arkadasını daha işin içine katıp güzel paralar kazanabilirsiniz.
Sonucta Knight Clonluyoruz Baska UI Kullanırsam Sacma Olur KardeşimUnityde hazır grafik kullanmaya yeniden yazma diyorsan işin zor kardeşim