''Edana özelliklerinin açıklanmasının ardından Okçu girmek cok daha cazip geldi açıkçası
Fazla ayrıntıya girmeden kısa kesicem , Beni ve ekibimi oyundan tanıyan , bizimle oynamış , ismini tanıdıgım 2adet , pus , online problemi olmayan , İtem lafı yapmayıp bütün gün oyun oynayacak işsiz Okçu aranıyor. Okçu z1z1 diyip geçmeyecegim , okçudan anlamayan adam , Bu özellikleri taşımayan insanlar yazmasın.
A sından Z sine TheMYKOyu ve Okçuyu iyi bilen arkadaşlar yazarsa memnun olucam.
İnsanları kıramıyorum ve zor duruma düşüyorum , anlayışınız için teşekkürler. Özel Mesaj yoluyla yazabilrisiniz iyi günler , iyi forumlar''
Yeni konu açmaya üşendim , yukarıdaki şartlara uyacak 1 adet yılan Priest aranıyor. Gerçekten yılan olan ve charıyla ilgilenecek birisi aranıyor. yaş sınırımız +25 olmasın yeter biz genç çocuklarız anlaşamayız , muhabbetimiz tutmaz yani zevk alamaz
Full pus , exp kagıdı hera npsc vs. eksik olmadan giricek olan varsa yazsn
A sından Z sine TheMYKOyu ve Okçuyu iyi bilen arkadaşlar yazarsa memnun olucam.
İnsanları kıramıyorum ve zor duruma düşüyorum , anlayışınız için teşekkürler. Özel Mesaj yoluyla yazabilrisiniz iyi günler , iyi forumlar''
Yeni konu açmaya üşendim , yukarıdaki şartlara uyacak 1 adet yılan Priest aranıyor. Gerçekten yılan olan ve charıyla ilgilenecek birisi aranıyor. yaş sınırımız +25 olmasın yeter biz genç çocuklarız anlaşamayız , muhabbetimiz tutmaz yani zevk alamaz
Full pus , exp kagıdı hera npsc vs. eksik olmadan giricek olan varsa yazsn
Last edited: