L
Locatha
Guest
İzleyin ve birazcık geçmişinize gidin
Eski anılar güzeldir sonuç olarak...
Last edited by a moderator:
Kesinlikle! F9Devil bildikleri kadar bu insanları bilmez bazıları; bu gibi nice insanlar vardı benim oynadığım zamanlar. Birçoğunun youtube'dan videosu silindi veya kendileri sildiler.bazılarını izlemiştim hala izlerim aklıma geldikçe ozaman ortaokulda falandık sanırım nerdee evde net falan yoktu herkes cafe ortamı şimdiki nesil bilmezkuş gribi ebola falan hikaye yani knight online gibi bi virüs daha ortaya çıkmadı
![]()
olum sen nediosun 2006 senesinde falan benim telefonumda zil sesiydi knight online müziği hahahahaEskiden Knight Online'ın paneline giriş yaptığımızda bu video karşımıza çıkardı üyelik almadan önce çok güzeldi lan harbi duygulandım.
O gunlerin geri getirmek icin neler vermezdim neler...blood'lar sakocu z4 sayesinde yuruyup gittiler ama bizim herseyimiz saf emekti...hatirlanmak cok guzel scoobz tesekkurlerBlood clanından sonra Diezin unutulmaz clanı: My Name Is
Hangi clandaydın ve nickin neydi belki hatırlarım hatta orc sa karakterin aynı clana girmiş bile olabilirizO gunlerin geri getirmek icin neler vermezdim neler...blood'lar sakocu z4 sayesinde yuruyup gittiler ama bizim herseyimiz saf emekti...hatirlanmak cok guzel scoobz tesekkurler![]()
Ayni clanda olamayiz ben butun usko hayatimi tek clanda gecirdim o da mynameis sonrasinda apocalypse olduk en son da UareHistory'nin oyunu birakmasinin ardindan WeareaHistory olduk ondan kisa sure sonra ben de charimi satip wow oynamaya basladim...Hangi clandaydın ve nickin neydi belki hatırlarım hatta orc sa karakterin aynı clana girmiş bile olabiliriz![]()