Geçen server bdw ile ilgili aynı bu senaryo yaşandı ve kendisini uğurladık :/bdw eventı gelmeli bence eğlenceli bir event
kardeşim mesela bdw yapılabilir en basiti. veya czde kill görevi verirsin 50-100-200 neyse artık karşılığında bilmem kaç exp verilebilir benim aklıma şimdilik bunlar geliyor.Mesela ne olabilir?
doğru diyorsun dostum tabi ki gelişecektir günden güne ama şöyle bir şey var herkes sen ben değil ki TheMYKOyu az çok bilsin. Adam giriyor 2-3 gün takıllıyor bakıyor hiç bir event yok ben niye oynayayım bu serverda diyip kaçabilir.sakin ol server acılalı 50 gün olmadı![]()
bdw olsa kötü mü olur hediye olarak kutu vermesine gerek yok az çok exp verse yeterli. Amaç oyunda event yapıp eğlenceli hale getirmek2 serverdır bdw yok zaten serverı canlandıran tek şey cr
sen ne saçmalıyorsun birader eskiden genie mi vardı? oto kutu mu vardı? 80 lwl cap mi vardı chaos stone mu vardı aptal aptal konuşma yaOFFF OYUNA BAŞLARKEN OFF NE GÜZEL ESKİ DB DİYİP GELİYORSUNUZ GELDİĞİNİZ DE İLK İŞİNİZ NEDEN ETKİNLİK YOK ALLAHIM ÖNCEDEN VARMIYDI ALLAHIM SEN SABIR RAGEEEEEEEE .
706×431sen ne saçmalıyorsun birader eskiden genie mi vardı? oto kutu mu vardı? 80 lwl cap mi vardı chaos stone mu vardı aptal aptal konuşma ya
Cz de kill görevi var zaten. Cr saatleri dışında sayıyor 500 kill yaparsan random item veriyor, Riote ve atross görevleride var çok etkinlik istiyorsan bunları dene kardeşimkardeşim mesela bdw yapılabilir en basiti. veya czde kill görevi verirsin 50-100-200 neyse artık karşılığında bilmem kaç exp verilebilir benim aklıma şimdilik bunlar geliyor.