Başkasının forum account yla karakter kasmaktan bahsetmek güzeldir de tavsiyene sen uysan iyi olur kereta hala ego değil ironi diyorsun ki Türkçe bilmediğin için gerçekten üzülüyorum yani şöyle düzeltiyim hatta Türkçeyi kullanabilecek bir beyin kapasitesine sahip değilsin. Sana ego dan kastım her konuya girip best mageyim öyleyim böyleyim diyip kimse seni clana almadığı halde gereksiz bir tribe girmen sana acıyorum ki ego değil ironi dediğinde tepki vermemiştim sessizce uzaklaş diye gördügüm kadarıyla onu da yapamıyorsun acıdım sana cocuk adamCok paraniz ve cok iyi ticari zekaniz var ise bunu sanalda kullanmayin topluma faydali bir seyler yapin belki o zaman karakterinizi kasarsinizEgo degil ironi
En kısa zamanda bir psikolojik destek almanı tavsiye ediyorum çünkü yazdıklarının farkında olmaman iyi değil.Her konuya girip birseyler yazmadim sadece konu aciyorum ve actigim konularin icerigine bakarsan ironiyi anlarsin ve karsindaki insani daha tanimadan yok cocuk yok kereta falan yaziyorsun neye gore kime gore ayrica ben sana sallamak icin yazmadim eskiden boyle yaparlardi simdi boyle olmus dedim senin kendinle bir zorun varki en ufak herseye hirliyorsun neyse isirmazsin problem yok benim icin havlar havlar susarsin...
Oyuna başladığında aynı ırkts olursak miracle pm at dostum destek olacağızmerhaba oyuna solo olarak baslamayı düsünüyordum . farm pre alıp farm yapıp karakterimi düzmeyi hedefliyorum . klan presi olan bi klana gercekten cok ihtiyacım vardı .
benide aranıza alır mısınız . online sürem günde en az 16 saat olacak . solo olacagımı düsündügüm icin okcu olarak baslamayı düsünüyordum . ilginiz icin tesekkür ederim ...
aga bee kardeşim paylaşımcı al benide clan prem olsunArkadaşlar merhaba biliyorsunuz clan preyle başlayacağız,
Çoğu 8 kişilik clanın clan presi yoktur bu konuyla ilgili tekliflere(kc) açığız özelden ulaşabilirsiniz.
KC teklif edemeyecek durumda olduğunu düsündügüm clanlarla ücretsiz olarak tabiki yardımcı olacağım.
Edit: 8 kişi üzerinde aynı clandan arkadaşlardsn ekstra talebimiz yok makul olarak değerlendirilecektir tek gelmek isteyen arkadaslar da mesajla ulasabilirsiniz
Alim kral pm at oyun atılıncaaga bee kardeşim paylaşımcı al benide clan prem olsun![]()
Yorumumu beğenmişsin benide beğenirsin bence yok mu clan preli exp maceralarimiz kekurici kardeşYılan bir ticaret adamı en sevdiğim, kekuri ring parasini bedavaya getiricek gibi![]()
Oyundaki nixkin neYorumumu beğenmişsin benide beğenirsin bence yok mu clan preli exp maceralarimiz kekurici kardeş
Kimse gözümde gariban değil kardo o an durumları yoktur sıkıntı değil oyun bu büyütmemek lazımramazan ramazan garibanları sevindiriyorsun helal olsun bro
eee sk dk kasarmiyiz beraber kecoon captanHee ritalib hatırladım
bununki showdan ibaret@MiracLe kardesim sabah konumu kötüledin 16 tane insan var bu clanda simdi bedava clan premium yardımı yapıyorum diyosun madem böyle iyimser bi insansın neden bize yardımcı olmadın ?