bu şekilde olucak tek sonuç user kaybı olucaktır geçen serverlarda bu kadar ilgisiz olunduğunu hatırlamıyorum bu serverda ne değiştide bu şekilde ilgisiz olunabiliyorBu günleri zamanında görmüş biri olarak şunu söylemek isterim serverları ayakta tutan Eventlardır, bi kitle girer bi digeri giremezse sonuç bu olur.
![]()
kardeş yalakalanmayı bırak bu sorun bi kişinin sorunu değil ben kutuyu kırdırmak için alıyorum satmak için değil.. Burda giriş parasından bahsedioruz ve insanlar bu paraya girmediği için giren insanlar mağdur oluyorlar farkındamısın ?Hiçbirşeyden memnun olmuyorsunuz adam bf açıyor mavi kutu düştü diyorsunuz düşer tabi shard raptor fiyatlarıda düştü neden düştü bf açıldı girmeyin o zaman mavi kutuya bu kadar basit bu her swde aynıdır uskoda bile krowaz tüm gerideki itemlerin fiyatları öldürdü bu işleyiş böyle gidiyor
yaygara kopartilacak bir durum yok, ilgisizliği kutu alamadiginiza bagliyorsaniz buna ve bu durum için yapabilecek bir durum yok. FT kayitlarini göremiyoruz.bu şekilde olucak tek sonuç user kaybı olucaktır geçen serverlarda bu kadar ilgisiz olunduğunu hatırlamıyorum bu serverda ne değiştide bu şekilde ilgisiz olunabiliyor