TheNewComboStyLee
Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Kız gibi alıngan olmuş herkes amk. Videoyu eğlence amaçlı yapıyoruz. SGwinner ağlayan yok kardeş yanınca sövdüm o kadar senin gibi foruma video filan atıp ağlamıyoruz yanan yanar kalan kalır
Birader fakir bu fakir yemek icin 10lira harcasa 6 ay sıcmazmykonun bi anlamı kalmadıki önemli olan o görevi 1 kere yapıp upgrade etmek, 7 ye basana kadar parayı döşeyip alıp alıp basıyosunuz.
bu oyun lanet bir şey hedefler hiç bitmez. +6 dual shard çitin setim olsun masterım olsn yeter dersin, hepsi olur shardı 7 yapayım dersin, oda olur takıları güçlendirirsin felan.. sonu yok hacı.Birader fakir bu fakir yemek icin 10lira harcasa 6 ay sıcmaz![]()
Erdal koyma demiştim sana şimdi anNnıyon mu gardasm![]()
![]()
muro boş yapma kıskançlıktan catlaaaaaaaaaaaaaaaaBirader fakir bu fakir yemek icin 10lira harcasa 6 ay sıcmaz![]()
![]()
Ayda 700 lira alıyorsunuz 600u oyuna veriyorsunuz yemek yemeye paranız yok millete artistik yapın anca. Gece kondu playerları siziBirader fakir bu fakir yemek icin 10lira harcasa 6 ay sıcmaz![]()
![]()
Hahahahahaha lan hasta halimle guldurdun beni yaAyda 700 lira alıyorsunuz 600u oyuna veriyorsunuz yemek yemeye paranız yok millete artistik yapın anca. Gece kondu playerları sizi![]()
Arkadas hic asas oynamamis belli+8 sharddan bile daha iyi oluyor fs +7 olunca.Umarım bunu da 8 yapayım diye bir hevese girmezsin,hayırlı olsun![]()