Merhaba arkadaşlar, hemen hemen bütün TheMYKO serverlarında oynadık bilenler biliyordur zaten 2 ortak warrior oynuyoruz online saatinde sıkıntı yaşamıyoruz. Warrior eksiği olan team iletişime geçerse sevinirim.
Eyvallah sülo kardeşBest Warrior Ziya , DN: Kafası güzelken daha iyi oynar.
damned kadrosunda ismin vardı senin ne oldu anlaşmazlık felan mı?Merhaba arkadaşlar, hemen hemen bütün TheMYKO serverlarında oynadık bilenler biliyordur zaten 2 ortak warrior oynuyoruz online saatinde sıkıntı yaşamıyoruz. Warrior eksiği olan team iletişime geçerse sevinirim.
Damned başlamıck hacımdamned kadrosunda ismin vardı senin ne oldu anlaşmazlık felan mı?
ahahahahaDamned başlamıck hacım
Acın var sanırım senindeahahahahaşu damned kadar boş kurusıkı bi tayfa daha görmedim amk
TheMYKOnun vitrin mankenleri sizi![]()
Gb mi iste kırmızı tuborgumu isteme knkaziya kardes vs atılır 2 kırmızını alırımkacırmayın bu adamı derim
Best knkam malamadrebest of warior sürekli kafası güzel ama fena oynar![]()
![]()
Kardeş işimi ayarlayamadım başlayamadık da kuru sıkı diyosun sana eşit sw ws teklif ediyoruz aglıyosun hala boş boş cümleler kurma peşindesin lütfen bsgahahahahaşu damned kadar boş kurusıkı bi tayfa daha görmedim amk
TheMYKOnun vitrin mankenleri sizi![]()
VeyselBAYAR diye yazılır adam diye okunur eyvallah kardeşimDünyanın en iyi warioru adam dogramaya doyamaz cünkü dogradıgı adamları sonrasında hatırlamıyo o hep ucuyo cünkübu arada şu oyunda tanıdım en karakterli insanlardan biri iyiki tanımışım dedim adam salak salak teamler yazmasın adamada sikmim
![]()