Şimdiden İyi Seyirler Arkadasları Bol Polemikli Anlasmalı Ws Ye Beklemekteyiz .
Arşiv Açılmasın
Videolar Konuşur Biz İzleriz
Arşiv Açılmasın
Last edited:
:SAJKDASKJDKJASDküfüre karşıyız karşılıklı videolar geldi acilen anlaşmalı vs atılması gerekiyor
sımdı kanka 8 mage kessen prısız kestık dıceksınAttığın video da 1.cisi pt toplama 2.cisi 8 mageyiz kardeşim kusura bakmayın da yormayın be bizi valla inanılmaz eğleniyorum şuan![]()
yaw atta ızlıyelım mk anlasmalı ws gelın ya ne bos yaptınız2 priestli videonuzu mu atalım kankslar
Ya kardeşim sizi kes kes biz bıktık ne yapcaz sizi bayramyaw atta ızlıyelım mk anlasmalı ws gelın ya ne bos yaptınızgelın anlasmalı ws ye dıyoruz gelmıosunuz ne zaman gelceksınız
ne zaman atıyoruz ? simdi atalım hemen ıstersen mantıklı bı soru soruyorum atmıcaksanız atmıyacaz deyın olsun bıtsınYa kardeşim sizi kes kes biz bıktık ne yapcaz sizi bayramtoplama ptyi zor bela kesiyorsunuz anlamadım o kadarda item yaptınız çözemedim ben sizi
![]()
Dur kanks secoya söyleyim toplama pt kursun biz ağır geliyoruz shshsne zaman atıyoruz ? simdi atalım hemen ıstersen mantıklı bı soru soruyorum atmıcaksanız atmıyacaz deyın olsun bıtsın![]()
Dur kanks secoya söyleyim toplama pt kursun biz ağır geliyoruz shshs![]()
Yok kanks sizi rakip gormedigimizden olabilir mi attığın video bir bakarmisinneyse kanks sizde ws atıcak cesaret yok galiba bunuda anlamıs olduk
![]()
neyse ozaman size bol rakipler ozamanYok kanks sizi rakip gormedigimizden olabilir mi attığın video bir bakarmisinbide yazdığına bakarmisin
![]()
güzel kafa kanksneyse ozaman size bol rakipler ozamanne yapıyım 7-24 yazamam sana artık batu kankam ben sıze cok yazdım rakibimiz deilsiniz bu saatten sonra
bunuda ogrenmıs olduk
:ASDASDAS aynısını sanada yasatabılırımgüzel kafa kanks![]()