HALLOWEENCANDY POLEMIQ VIDEO

AKINGAMİNG | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
AKINGAMING CYPHER MYKO PvP Server of all time
Are you ready to
New Sunucu "Cypher" 17 Ocak'ta Official Olarak Sizlerle! ⏰ Saat: 22:00 (GMT+3)

4IEPEYSIUS

Level 50
Chatter
Aug 23, 2021
61
8
39,133,050
1,279
kalpler kırılmasın bir tsde toplanıp hasbihal edelim
ya o deılde onların posta yorum yaptıgımda hepsı usustu suan buraya onlardan 1 kişi diyemiyor gecın atalım ws anlasmalı :D nasıl 1 iştir anlamadım :D demekki güven yok arkadaşlarda :D bu bi oyun kesilmekte var kesmekte neyse kanka ben işime geri doniyim

Alliance Zad

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 26, 2017
13
5
78,021,900
868
:ASDASDAS aynısını sanada yasatabılırım :D 1 ws ile bence cok guzel kafa :D ama nerde daha ws gelemeyenlere yazıom neyse son yorum dahada yok bundan sonra TheMYKO geldıgımde bu posta bakıcam way amk ne kdr yazmısız ama gelmemısler dıcez :D ws turnvuasıda war malum sizleride orda gormek ısterız belkı orda karsılasma sansımız olur orda daha ıyı rakıpler war bizden daha ıyılerı :D biz size basit gelırız A:SDASDAS
Öncelikle arkadaşın ''son yorum'' lafını kendisine hatırlatır ve son kurduğu cümleleri buraya kopyala yapıştır yapıp kendisine son derece hak verdiğimi bilmesini isterim.
( ws turnvuasıda war malum sizleride orda gormek ısterız belkı orda karsılasma sansımız olur orda daha ıyı rakıpler war bizden daha ıyılerı :D biz size basit gelırız A:SDASDAS )
Hayatımda hiç bu kadar doğru bir yorum okumamıştım kanka böyle devam :)

4IEPEYSIUS

Level 50
Chatter
Aug 23, 2021
61
8
39,133,050
1,279
Öncelikle arkadaşın ''son yorum'' lafını kendisine hatırlatır ve son kurduğu cümleleri buraya kopyala yapıştır yapıp kendisine son derece hak verdiğimi bilmesini isterim.
( ws turnvuasıda war malum sizleride orda gormek ısterız belkı orda karsılasma sansımız olur orda daha ıyı rakıpler war bizden daha ıyılerı :D biz size basit gelırız A:SDASDAS )
Hayatımda hiç bu kadar doğru bir yorum okumamıştım kanka böyle devam :)
:D ws ye gelmeyende ne bilim anca kopyala yapıstır yaparsınız :D devam boyle