Harf drobunun açıklaması yok bildiğim kadarıyla. Harften Bronze Belt aldım. Herkese mi atıyor nadir mi atıyor? Ederi nedir bilen var mı?
kekliyor seni sakın 10 gb falan satma. 40-50 gb fiyat isteHarf drobunun açıklaması yok bildiğim kadarıyla. Harften Bronze Belt aldım. Herkese mi atıyor nadir mi atıyor? Ederi nedir bilen var mı?
Droplar gizliliğini korumaktadir, TheMYKO harflerinin olayi o düşük oranda bu tip itemler var. Tabi ske belt glass belt iron belt gibi uber itemler beklemeyin içindenHarf drobunun açıklaması yok bildiğim kadarıyla. Harften Bronze Belt aldım. Herkese mi atıyor nadir mi atıyor? Ederi nedir bilen var mı?
40-50 mi senin gibiler bu piyasayı bu hale getirdi bronz belte 40-50 dedi ya :kekliyor seni sakın 10 gb falan satma. 40-50 gb fiyat iste
sen bdwde 150 ac basıp pierce'den tek yiyen adamsın 40-50 gb diyince salyaların akıyor, millete de olmayan yarım aklını veriyorsun. Yapmakekliyor seni sakın 10 gb falan satma. 40-50 gb fiyat iste
kolay atmaz o kadar şanslı günün olarak say.Yani 10gb satacak halim yok. Harfler 4gb 10 harften 1 atsa 40gb zaten![]()
YOL AL PARALI KÖPEK!sen bdwde 150 ac basıp pierce'den tek yiyen adamsın 40-50 gb diyince salyaların akıyor, millete de olmayan yarım aklını veriyorsun. Yapma![]()
bb 5 anti verdiği için 65 cap ve sonrasında çok getirisi hissedilmeyen bi item yoksa çalışıyo yıllardır.Bronze belt 5 senedir çalışmıyordu düzeltilmiş mi?
4 gb cikBiri harfler toplayıp kırdırırken sırayla her bir harfi kendi içinde kırdırarak ( örneğin : 10 Y sonra 10 O sonra 10 R sonra 10 K sonra 10 U ) droplari video yada screen shot atabilirmi ? Bir kişi için zor olacağından farklı kişiler farklı harfleri anca yapar herhalde harf fiyatlarını bilmiyorum
Hepsini değilde bir harften 10 tane alınabilir . 40 GB . Çok fazla değil. 40 GB yi bir günde kasan biri vardı eskiden tanıdığım.4 gb cikyani o dediğini yapmak için 200 gb gerekiyor kardeşim
![]()
Türkiye 8.si Bu Adam Ona Göre .sen bdwde 150 ac basıp pierce'den tek yiyen adamsın 40-50 gb diyince salyaların akıyor, millete de olmayan yarım aklını veriyorsun. Yapma![]()
sen bdwde 150 ac basıp pierce'den tek yiyen adamsın 40-50 gb diyince salyaların akıyor, millete de olmayan yarım aklını veriyorsun. Yapma![]()