önündeki dağları kim yarat
Tanriyi kim yaratti pekiönündeki dağları kim yarattı
Olmayacagimizdan emin olabilirsin. Bizim kutsallarimiz sevgi,saygi,vicdan.Tesekkurler kardesim sana dasizde tanrıya inanmayıp kendi içinizde tanrı yaratmaya çalışan bi clan olmayın..
Başarılar..
'sevgi,saygi,vicdan' Tüm dünya müslüman olursa çok iyi bi yer olur mu bilmem de tüm dünya sevgi,saygi,vicdan sahibi olsa eminim çok daha güzel bi yer olur...BaşarılarOlmayacagimizdan emin olabilirsin. Bizim kutsallarimiz sevgi,saygi,vicdan.Tesekkurler kardesim sana da![]()
Helal be ne güzel dedin sen öyle'sevgi,saygi,vicdan' Tüm dünya müslüman olursa çok iyi bi yer olur mu bilmem de tüm dünya sevgi,saygi,vicdan sahibi olsa eminim çok daha güzel bi yer olur...Başarılar
atarızÇok içi dışı bir bu çocuğun mugladan dönünce gel pk atalım onur senle
Kesinlikle katılıyorum kardeşim. Teşekkür ederiz. Sana da başarılar'sevgi,saygi,vicdan' Tüm dünya müslüman olursa çok iyi bi yer olur mu bilmem de tüm dünya sevgi,saygi,vicdan sahibi olsa eminim çok daha güzel bi yer olur...Başarılar
Orkun'sevgi,saygi,vicdan' Tüm dünya müslüman olursa çok iyi bi yer olur mu bilmem de tüm dünya sevgi,saygi,vicdan sahibi olsa eminim çok daha güzel bi yer olur...Başarılar
Ekip ve mühimmat hazırİşte TheMYKO'da bana lazım olan ekip bu beyler !
tamamBu hesabında ban yemesını ıstemıyorum yoksa çok güzel cevaplar verirdim sanakojiro bu shotbox cezam gecmedımı 2 ay olcak yahu
![]()