Bu saygıdeğer ruh hastası arkadaşımız ile uzun zaman geçirdim. Birlikte bir çok serverda oynadım. Bir çok insana karşı savundum. Bir çok insanı karşıma aldım bu adam için. Günlerce emek verdik charlar yaptık. Dünyanın itemini aldık o kadar bonkör oldum o kadar enayi oldum ki, arkadaşlarımda dünyanın itemi varken, ben hala shard +5 , mirage dagger +5 lerle gezdim. Belki de @Jackass (hiç sevmesem de ) haklıydı. Sistemin kölesi olmuştum . (ahaahaha). Uyandım kendi çapımda bowl döneyim dedim . Bir de ne göreyim shard yok
Çok uzatıp sıkmak istemiyorum devamı resimlerde . Kendisine whatsappdan da gerekli yazıyı yazdım. Ben yandım siz yanmayın , aranıza almayın .
Not: Konuyu oyuncu tanıtıma açtım , insanlar bu kişiyi tanısın diye. Yanlış yerse lütfen yöneticiler konuyu taşısın. Herkese teşekkürler, bu güzel server için yöneticilere teşekkürler (Attila drobunun Allah belasını versin bu arada.) Üzdüğüm kırdığım herkes hakkını helal etsin. Sonraki serverlarda görüşmek üzere.
Dipnot: "Yahu bir shard +5 için konu falan açmış" diye düşünebilecek arkadaşlar için, şunu belirtmek istiyorum. 21 Ekimden bu yana ayağım kırık ameliyat vs.oldum tek eğlencem zaman geçirme aracım Knight Online idi. Zaman geçirmek için oynuyordum amacım sadece eğlenmekti. Ama insanoğlu işte çiğ süt emmiş. Ondandır bu feryadım . Herkese iyi oyunlar. Kavga etmeyin
Not: Konuyu oyuncu tanıtıma açtım , insanlar bu kişiyi tanısın diye. Yanlış yerse lütfen yöneticiler konuyu taşısın. Herkese teşekkürler, bu güzel server için yöneticilere teşekkürler (Attila drobunun Allah belasını versin bu arada.) Üzdüğüm kırdığım herkes hakkını helal etsin. Sonraki serverlarda görüşmek üzere.

Dipnot: "Yahu bir shard +5 için konu falan açmış" diye düşünebilecek arkadaşlar için, şunu belirtmek istiyorum. 21 Ekimden bu yana ayağım kırık ameliyat vs.oldum tek eğlencem zaman geçirme aracım Knight Online idi. Zaman geçirmek için oynuyordum amacım sadece eğlenmekti. Ama insanoğlu işte çiğ süt emmiş. Ondandır bu feryadım . Herkese iyi oyunlar. Kavga etmeyin
Last edited: