resimdeki senmisin knkbence gayet güzel droplar servera high class item girmiyor
doğru kardeşim high class girmiyor ama günlük 1 farm karakterinden 6 gb giriyor bu kastıgın 6 gb yi artık busla eritir misin bilemem, npc bile 1 gb ye 1k kc vermiyor stockları dolmuş medusa ablanın, 1 hafta sonra bu gb nasıl eriyecek merak ediyorumbence gayet güzel droplar servera high class item girmiyor
yav bu forum nicki ne morukDrop scsiz biz sg de 10 parça cihtin aldık warior asas priest mage vs 2 saate hiç shard vs gormedım ama high class guzel atıyor yani mesela gg de ugrastık bana sgden daha az gibi geldi dropu belkide serilik açısındandır sg daha seri ondan olabilir şans birazda
Ne 16 si lan 20 21 GBShard fiyatlarının 7 gb olmasını istemiyorum demişti şimdi bakın pazara +6 15 16 gb. Gb satışı serbest olduğu sunucu farm premium ve Noah sc aktif oluyor mutlumusun kojiro 5 günlük myko sunucu da gb nin değeri kalmadı
Farmer premium olmadan farmlasaydın da shard +6 8 Gb olsaydı ne değişecekti ? Ha farmer pre ile 5 saatte x gb kasmışsın Ha farmer pre olmadan 10 saatte x gb kasmışsın... Shard yine shard değil mi ? Bazı itemler oyunda az işte daha tatlı değil mi ?Shard fiyatlarının 7 gb olmasını istemiyorum demişti şimdi bakın pazara +6 15 16 gb. Gb satışı serbest olduğu sunucu farm premium ve Noah sc aktif oluyor mutlumusun kojiro 5 günlük myko sunucu da gb nin değeri kalmadı
Forumda senden eskiyim kanka sana sormak lazımyav bu forum nicki ne moruk
Forumda gördüğün tarih olarak benden eski olmanı tebrik ederim, helal kardeşForumda senden eskiyim kanka sana sormak lazımEski Jackass'cilerden kim kaldı
teşşekkür ederim cinimForumda gördüğün tarih olarak benden eski olmanı tebrik ederim, helal kardeş