H
HXN
Guest
elimde olanlarla bişeyler yapmaya çalıştım umarım beğenerek izlersiniz
(zuzu ve killerbooo nun beni kesmişliği vardır)
Lütfen 720 veya 1080 p olarak izleyin.. İyi seyirler
HXN
o yanan şeylere TheMYKOda zor rastlanıyo anı olarak kalması gerekiyoduo 8 shardla ben movie çekmedim hakan girip sen çekmişin utandım beee
Mücahit server 0'lanacak diyorlar ne düşünüyorsun.Ulan mageye bak bizi npt ettirmis![]()
Ah be güzel kardeşim şu huyunuzu hiç sevmiyorum. 20 Vs attiysak 2 3 kez kestiğin video anını koyuyorsun. Tam anlamıyla kesemediginiz adamları koymayın videonuza
elimde olanlarla bişeyler yapmaya çalıştım umarım beğenerek izlersiniz
(zuzu ve killerbooo nun beni kesmişliği vardır)
Lütfen 720 veya 1080 p olarak izleyin.. İyi seyirler
HXN
2 - 3 değil 7-8 tane mevcut sizi severimAh be güzel kardeşim şu huyunuzu hiç sevmiyorum. 20 Vs attiysak 2 3 kez kestiğin video anını koyuyorsun. Tam anlamıyla kesemediginiz adamları koymayın videonuzaama yine de güzel movie
![]()
yorumun için teşekkür ederim ordaki hic bir vs de pedal kullanılmamıştır ki mana az olduğu için mykoda pedal manayı çekiyo skil söndürüyor engelliyo atak yapmayı- pk da pedalla oynadığım doğruduradam pedal olduğunu inkar etse video çekmezdi. birçok player var ki sırf pedalı gözükmesin diye video çekmiyor bilerek. sürekli oyunda vs atıp tutar ama.
şimdi adamın pedalı güzel Allah var da playerlık da var adamda çok iyi support oynamış.