lJunnTheOnuRl
Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
benjamin ve onur1. hemen hemen herkesi videoya aldım.
2.x7 mouse macro klavye gibi şeyler yok kullanmıyorum.
3.dom6r ile vsde slayt falan atmadım videoyu götünle izleme ekran bugu o
4.***** sikerim bidaha konuma yorum yapma
Kardeşim kimsenin tarafnda değilim öncelikle bunu belirtmek isterim, adam güzel güzel vs videosu çekmiş koymuş, video içeriğinde herhangi bi hakaret yada sataşma tarzı bişey de göremedim. Neden trolleyip kavga çıkarıyosun ki ? Anneleriniz bu kadar mı değersiz (2 niz içinde söylüyorum) milletin ağzına sakız olmuş küfürler içerisinde dolanıyor. Yazıktır yapmayın. Üzüldüm samimi söylüyorum.benjamin ve onur
Ananızı öyle bi sikerim ki babanız ayakta alkışlar.. Babanız varsa tabi..
Oynamayı bilmeyen cocuksunuz, işsiz pokeler sizi
Küfürse al sana küfür;
-sizin ananızı, bacınızı, kardeşlerinizi, halanızı, halanızın cocuklarını, teyzenizi, teyzenizin cocuklarını, doğacak cocuklarınızı, ananızın anasını, babanızın anasını, yedi sülalenizi, lisede aşık olduğunuz kızı, yedi ceddiniizi amından ******* orospunun amından fırlattığı piçler
Biz bu oyunu oynarken onlar daha sünnet oluyordu, şimdi kalkmış forumda küfür ediyor he ya he desen susmaz köpek gibi ağlar, küfürse okusun küfürü. chosen vardı bi ara forumda ****** cocuun teki ondan farkı yok bu bebelerinde...Kardeşim kimsenin tarafnda değilim öncelikle bunu belirtmek isterim, adam güzel güzel vs videosu çekmiş koymuş, video içeriğinde herhangi bi hakaret yada sataşma tarzı bişey de göremedim. Neden trolleyip kavga çıkarıyosun ki ? Anneleriniz bu kadar mı değersiz (2 niz içinde söylüyorum) milletin ağzına sakız olmuş küfürler içerisinde dolanıyor. Yazıktır yapmayın. Üzüldüm samimi söylüyorum.
Ayrıca adam 7-8'e pot-minor koysa pedal dersiniz, sağ click minor yapsa x7 dersiniz. Bilmiyorum ya enteresan gerçekten. Kimse kimseye yaranamaz burda![]()
Ben naçizane düşüncelerimi belirttim gerçekten üzüldüğüm için, yoksa karışmak laf söylemek nasihat verir gibi konuşmak haddim değil zaten. Sonuçta aklı başında kocaman insanlarız. Herkez kendi doğrularını yanlışlarını bilir de şu mubarek bayram günü sevişin öpüşün koklaşın barışın son bulsun şu gergin ortam artık benceBiz bu oyunu oynarken onlar daha sünnet oluyordu, şimdi kalkmış forumda küfür ediyor he ya he desen susmaz köpek gibi ağlar, küfürse okusun küfürü. chosen vardı bi ara forumda ****** cocuun teki ondan farkı yok bu bebelerinde...
aile terbiyesi almamıs cocuk senibenjamin ve onur
Küfürse al sana küfür;
-sizin ananızı, bacınızı, kardeşlerinizi, halanızı, halanızın cocuklarını, teyzenizi, teyzenizin cocuklarını, doğacak cocuklarınızı, ananızın anasını, babanızın anasını, yedi sülalenizi, lisede aşık olduğunuz kızı, yedi ceddiniizi amından ******* orospunun amından fırlattığı piçler
ANNESİ PİS KADINbenjamin ve onur
Küfürse al sana küfür;
Gelmicek o zaman vs ye birader ? Sikilmis götün davasi olmaz derler sen **** yana kaydirdi söyle soktu böyle soktu derdindesin. O zaman götü ortaya koymayacak dom6r vs flan atmayacak.kratosu playerden sayıp videoya almışsın peh
dom6r ile wsndede pır pır hareket edip duruyorsun o adamda pedal WR ile oynuyor sen karşıısından cekildiğinde w boşa cekilyor pedal minör atmıyor bir anda yerde herkes senin gibi x7 mouse kullanmıyor liselim
wsde zırt pırt hareket mi edilirmiş ya dhaıuhdsa
bunlar yüzünden forumdan ban yiyom ne zaman video koysam direk damlıyolar.neyseBelli sizin de ağzınız yanmis var bir maziniz.. Bir kere de salca olmadan videoyu izleyin yorum yapmayin böyle yorum yapacaksaniz.Eminim Onur Pedal kullansa dom6r x7 kullansa ve kesilse bu defa da sen Pedal kullaniyorsun ondan dom6r i kesebilidin diyeceksin. Kabul edin adam kesmis serverin cogu itemli userini. Sevmesen de saygi duy.