lJunnTheOnuRl
Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
abicim takılarını +1 yapmışsın senin beni kesmene imkan varmı ? ki +0takılarlada eline verdim sonra +1ledim herkes eşit oldu o sırada hp açamıorsn zaten kaçıorsnsen her kestiğin kişiyi video'ya koyup ego patlamasımı yaşıyon ? geri çekilmemin sebebleri netimde sıkıntı var çoğu vsde using minor alıyorum .. View attachment 423 View attachment 424 View attachment 425
ben mi +1 yapmışım yaşın kaç ergen ? koji abine pm at sor bakalım takılar + kaç'mış kesildikten sonra gidip +1 mi bastın yazık sana kıyamamabicim takılarını +1 yapmışsın senin beni kesmene imkan varmı ? ki +0takılarlada eline verdim sonra +1ledim herkes eşit oldu o sırada hp açamıorsn zaten kaçıorsn
lan ne kesildi noob +0takılarla 3-4 defa kestim seni herkes içinde 3125mana havadan gelio heralde daha 2-3videon daha var koymadığıma pişman ettirme uzun sürmesin kaybolben mi +1 yapmışım yaşın kaç ergen ? koji abine pm at sor bakalım takılar + kaç'mış kesildikten sonra gidip +1 mi bastın yazık sana kıyamamusing minnore rağmen +0 takılarla kestiğini koymuş +1 olduğundan haberim bile yok
bu yaştan sonra sana oynamayı ben öğreticek değilim velet küpeler sse pendant ep git tak mana kaç gör kesilince ağlayıp gitmiş +1 takı basmış hala ağlanıyor yazıklan ne kesildi noob +0takılarla 3-4 defa kestim seni herkes içinde 3125mana havadan gelio heralde daha 2-3videon daha var koymadığıma pişman ettirme uzun sürmesin kaybol
ya aptal cocuk +0 takılarla da kesildin zaten 2kere kesmişin ss atmışın mal sağlam birsii olsan ssleri buraya atardımda videoyla idare et fll hp ^^ dahada yazmıcam sanabu yaştan sonra sana oynamayı ben öğreticek değilim velet küpeler sse pendant ep git tak mana kaç gör kesilince ağlayıp gitmiş +1 takı basmış hala ağlanıyor yazıksana bir tavsiye yiyemiyeceğin y*rr*ğın altına yatma ..
ya sen ne tarz bir velet'sin daha 20 yaşında bi amele sümüğüsün bu kadar mı içerledin olmya aptal cocuk +0 takılarla da kesildin zaten 2kere kesmişin ss atmışın mal sağlam birsii olsan ssleri buraya atardımda videoyla idare et fll hp ^^ dahada yazmıcam sana
ya dayı öylesine koydum facede flan paylaşılmıyor videoyu izleyen sen ben niye bişey yazmak zorundasınıztakıları +1 e basmış ki onuda geçtim wariorun damagesinden haberi yok bide utanmadan koyuyorsun oraya :=)
ilk gün fll pk attık sonra başkaları +1 basmış 2. gün sabahı bastık bizde işte :d+1 basmaya hıc mı usenmedınız amq![]()