Hocam çok teşekkür ederim o mercimek beyninle güzel video atmışsın ama izlemedim.bunu burda boşa mı paylaştık aq hiç mi izleyen yok lan +1
Kendi konunun altına böyle yorumlar atılınca ağlıyosun gelmiş adama sallıyosun. 40 yaşında olgun tribine girip 15 yaşında olan kardeş.Hocam çok teşekkür ederim o mercimek beyninle güzel video atmışsın ama izlemedim.
Ders vermek için ve karşılık olsun diye atılmış bir mesajı gerçek algıladıysan seninde o mercimek beyinliden farkın yok malesef kardeşim, TheMYKO playerlarının %80 egoist aptal tezimin en büyük kanıtı sen oldun tebrikler.Kendi konunun altına böyle yorumlar atılınca ağlıyosun gelmiş adama sallıyosun. 40 yaşında olgun tribine girip 15 yaşında olan kardeş.
Oha ne tez be mükemmelsin. Millete egoist diyip kendin olmadığınımı idda ediyosun ?Ders vermek için ve karşılık olsun diye atılmış bir mesajı gerçek algıladıysan seninde o mercimek beyinliden farkın yok malesef kardeşim, TheMYKO playerlarının %80 egoist aptal tezimin en büyük kanıtı sen oldun tebrikler.
Acıttı herhalde kardeş mallığının yüzüne vurulması, tamam sakin heycan yapma geçer.Oha ne tez be mükemmelsin. Millete egoist diyip kendin olmadığınımı idda ediyosun ?Sen kime neyin dersini veriyosun ? Hocaysan hocalığını okulda yap. Bu konuşmanın geçmişinin bilinmesini istiyosan hepsini alıntılayıp koyucaksın yok bana şöyle demişti böyle cevap vermişti geç bunları. Kendine yapılmasını iztemediğin şeyi başkasına yapma. Sana yapıldığında da ağlama. Millete mercimek beyinli, beyinsiz gibi şeyler söyleme hakkını kendinde görüp bunlarla karşı karşıya kaldığında AĞ-LA-MA.
sende o pirinç kadar beyinle gelip buraya yorum attın tabi , anladım hocam. Ahirette başarılar dilerim , Allah yardımcın olsunHocam çok teşekkür ederim o mercimek beyninle güzel video atmışsın ama izlemedim.
adamın üstüne çok gitme be broKendi konunun altına böyle yorumlar atılınca ağlıyosun gelmiş adama sallıyosun. 40 yaşında olgun tribine girip 15 yaşında olan kardeş.
Sanada yardımcı olsun kardeşim, zincirli bodrum fantazilerinde başarılar, fazla zorlama kendini çanağı kırdırırsın yazık olur ekmek kapın sonuçtasende o pirinç kadar beyinle gelip buraya yorum attın tabi , anladım hocam. Ahirette başarılar dilerim , Allah yardımcın olsun
y....rkta bile kafa var sende yok. Kardeşim mi ? Babam ne zaman a-n-n-e-n-i ziyaret etti ?Sanada yardımcı olsun kardeşim, zincirli bodrum fantazilerinde başarılar, fazla zorlama kendini çanağı kırdırırsın yazık olur ekmek kapın sonuçta
3 IQ.Sanada yardımcı olsun kardeşim, zincirli bodrum fantazilerinde başarılar, fazla zorlama kendini çanağı kırdırırsın yazık olur ekmek kapın sonuçta