Bir alt konu'da Kojiro ve TheMYKO gerçeği diye konu açtı bir eleman 50'BİN YB've sınırsız KC' hakkında argümanlar da sundu ve bu video'yu attı gelen tepkiler karşısında.kc muhabbeti nedir
ya hadi babacım ya ahahahahahaBir alt konu'da Kojiro ve TheMYKO gerçeği diye konu açtı bir eleman 50'BİN YB've sınırsız KC' hakkında argümanlar da sundu ve bu video'yu attı gelen tepkiler karşısında.
Yahu melih ahahaha Kojiro'yu yalayacağım diye atmadığın takla kalmadı ahahahhaya hadi babacım ya ahahahahaha
ya amcık eğer sen beni tanıyorsan ismimi bildiğin gibi benim kojiroyu yalamaya ihtiyacım mı var ? ben bugün istesem o arkadaşın ps ile yaptığı gibi 10000 yb çeker keyfime bakarım . Ama tek haneli ıqlu arkadaşlarınızla buradaki safları kandırmaya çalışmanıza tilt oluyorum.Yahu melih ahahaha Kojiro'yu yalayacağım diye atmadığın takla kalmadı ahahahhaAdam 4 tane argüman sundu 10 saniye de yapıyordun yapıp atsana be evladım ya hadi merak ediyorum cidden.
Ahahahahahahhaha hadi aslanım hadi 10 saniye hadi ahahahhaaya amcık eğer sen beni tanıyorsan ismimi bildiğin gibi benim kojiroyu yalamaya ihtiyacım mı var ? ben bugün istesem o arkadaşın ps ile yaptığı gibi 10000 yb çeker keyfime bakarım . Ama tek haneli ıqlu arkadaşlarınızla buradaki safları kandırmaya çalışmanıza tilt oluyorum.
çok yıkık adamlarsınız . Hangi mykonun sahibi cebinize 50 tl koydu lolAhahahahahahhaha hadi aslanım hadi 10 saniye hadi ahahahhaa![]()
Biraz içerlemiş gibisin Eruhlu Melih.. ahahahahaçok yıkık adamlarsınız . Hangi mykonun sahibi cebinize 50 tl koydu lol