Direk göndermiş kanka137 killde vs ye başlayıp 157 kilde bitiriyosunuzEk olarak adamlar sizi npt ediyor videoda bence başarılı bir video niye attığını bilmiyorum
Ek olarak şarkılarda bir gönderme mi var acaba![]()
dostum ozelden adres bılgılerını yaz sana gozluk yollayayım agır mıyopsun galıba orda ufak espırıyı anlamamanda cabası nerdeyse 3 dk sc sız oynanmıs dalmısız herkes tek yıyo bakarsan sonrasında neden se ayakta kalan bız oluyoruz ayakta kalan mı kaybedıyor acababurayı sanki kamoon kazanmış?
137 killde vs ye başlayıp 157 kilde bitiriyosunuzEk olarak adamlar sizi npt ediyor videoda bence başarılı bir video niye attığını bilmiyorum
Ek olarak şarkılarda bir gönderme mi var acaba![]()
vs için tebrik ediyorum fakat, miletten adres isteyip gözlük yollayacagına magenize 2 adet kol gönderin ben böyle bir tp mage görmedim duymadım.dostum ozelden adres bılgılerını yaz sana gozluk yollayayım agır mıyopsun galıba orda ufak espırıyı anlamamanda cabası nerdeyse 3 dk sc sız oynanmıs dalmısız herkes tek yıyo bakarsan sonrasında neden se ayakta kalan bız oluyoruz ayakta kalan mı kaybedıyor acaba
videonun konusunu anlayıpta yorum atabılseydın keske o kadar IQ sahıbı olabılseydın
dostum oyundan sana pm atıyo DeadOrThink neden cevap vermıyorsun neden görmemezlıkten gelıyorsun sana yakısıyo mu? forumda artıstlık yapıpta oyunda salağa yatmak@tamtam kardeşim benim videonun konusu falan diye bişey yok fakirsen ben napayım aq![]()