İyi Seyirler 
Last edited by a moderator:
Magelerin kalabalığa nova atıp town atması daha çok mu ilgini çekiyor?Nedense bana Melee videoları çok sıkıcı geliyor. Hep aynı hareketler seyir zevki yok. Belkide sadece bana böyle geliyor. Elinize sağlık
Askerde olan komutçumuz ve bu serverda işimden dolayı şehir değiştirdiğim için 2. günden bırakmak zorunda kalmıştım. Bi senin komutunda ki adamlarla vs atmaktan zevk alıyordum, komutçu askerden ben işten döndükten sonra şampiyonlar ligi finalini yaparız44 gün içerisinde 8w8 teklifimizi tek kabul eden RedArmy e teşekkürlerimizi sunar yeni maceralarda görüşmek dileğiyle.. KDAS
https://forum.my-ko.org/threads/shaolin-blind-fox.8953/Magelerin kalabalığa nova atıp town atması daha çok mu ilgini çekiyor?
İzlemiyebilirsin sıkıcı geliyorsa zevk meselesi H açık gezmeyi unutma.Nedense bana Melee videoları çok sıkıcı geliyor. Hep aynı hareketler seyir zevki yok. Belkide sadece bana böyle geliyor. Elinize sağlık
Hayırlısıyla gelmesi nasip olsun da vs problem değil atarız illaAskerde olan komutçumuz ve bu serverda işimden dolayı şehir değiştirdiğim için 2. günden bırakmak zorunda kalmıştım. Bi senin komutunda ki adamlarla vs atmaktan zevk alıyordum, komutçu askerden ben işten döndükten sonra şampiyonlar ligi finalini yaparız![]()
IBumblebee bilirsin seni görünce vs atmak için kuytu köşelere gidip yeri gelince bizi arayıp uykudan uyandırırdıHayırlısıyla gelmesi nasip olsun da vs problem değil atarız illahiç bi vs teklifini geri çevirmedim sanırım
![]()
Ramazan dbsinde görüşmek üzere o zamanIBumblebee bilirsin seni görünce vs atmak için kuytu köşelere gidip yeri gelince bizi arayıp uykudan uyandırırdıslayt atışını mouse ile takip eden sayılı oyunculardanım ve hastasıyım! Z R ile gezenler senin karşına zor çıkar
İnşallah kısmet olur hacım.