D
ne diyosun oğlum ya video bu sakin ol amk hangimiz kesildiğimiz sahneleri koyuyoruz videomuza mage videosu bu sakin ol amk --Irkla kapışan partiyi vurmayı marifet sananların mükemmel başarısısadece nova düştüğünüz kısmı koymayın novadan sonra düşmeyince kaçıştığınız kısımları da koyun
![]()
Yoruma bak ya niye öldügün yerleri koymadın, niye novaların sonrasını koymadın...Olum senin icin aptal diyolardı da harbi bu kadarını beklemiyodum, siz kafayı yemişşiniz bilader 3-4 pt kesince götünüz de kalkmış 1-2 server iş yapınca kendinizi pilavyer de sanmışşınız, allahtan forumdaki yazılarınızdan nasıl kekolar oldugunuzu tüm foruma gösterdiniz,oyunda isterseniz admin olun şu saatten sonraIrkla kapışan partiyi vurmayı marifet sananların mükemmel başarısısadece nova düştüğünüz kısmı koymayın novadan sonra düşmeyince kaçıştığınız kısımları da koyun
![]()
ne diyün aminiiyüm@DiDi ş meyin la bi
kardeş kimseyi tanımam iki clandan da ama sizde bi ne bileyim mallık var sanki adını koyamadığım değişik bir şey önce bir kaçınıza bu teshisi koymustum ama şimdi belli bir zaman geçti forumda ki konuları da baya yakından takip ediyorum ama konusmalarınız,çektiginiz videolar, come 8 vs 8 1 vs 1 gibi çocuk çocuk muhabbetler filan kendinizi ispatlama çalışmaları olmuyor yani komik duruma düşüyorsunuz gibi.Irkla kapışan partiyi vurmayı marifet sananların mükemmel başarısısadece nova düştüğünüz kısmı koymayın novadan sonra düşmeyince kaçıştığınız kısımları da koyun
![]()
kardeş kimseyi tanımam iki clandan da ama sizde bi ne bileyim mallık var sanki adını koyamadığım değişik bir şey önce bir kaçınıza bu teshisi koymustum ama şimdi belli bir zaman geçti forumda ki konuları da baya yakından takip ediyorum ama konusmalarınız,çektiginiz videolar, come 8 vs 8 1 vs 1 gibi çocuk çocuk muhabbetler filan kendinizi ispatlama çalışmaları olmuyor yani komik duruma düşüyorsunuz gibi.
YARASI OLAN GOCUNUR! OLMUYAN GÜLER GEÇER.
BEN ORTAYA ATTIM LAFI GUZEL KARDESIM KIMSEYIDE ETIKETLEMEDM BILE HER 2 TARAF ICIN GECERLI BI SOZDU AMA.. SEN NEDENSE HERZAMANKI GIBI ATLIYOSUN DIREK BI ALINIYOSUN SOZUMDEDE DEDIGIM GIBI YARASI OLAN GOCUNUR HEP BOYLE BI KENDINI ANLATARAK YORUM YAPARAK BSYLERI KANITLAMAYA CALISIOSUN BIRAKDA SERVER GORUYO NEYIN NE OLDUGUNU SENIN YAPTGN YORUMLARA GORE MILLET KAFASINDAKILERI DEGISTRMEZ SU OYUUNU AZ OYUN DIE OYNA SIDIK YARISI DIE DEGILTıpkı sizin gibi değil mi Yara olacak birsey yok ama konuları takip ettiğini söyleyen arkadaş geçen db Paris vs vs diye kicini yirtarken ona karşı tek kelime yapmayı p burda alakası olmadığı halde konuya müdahil olmak isteyen zavallı birini anliyama dim yoksa dediğim gibi herkes gördü neyin ne olduğunu burda bizim birsey göremiyorum saten sadece müzikler tahrik edici ve özenti geldi biraz o kadar
Adam HaklıBEN ORTAYA ATTIM LAFI GUZEL KARDESIM KIMSEYIDE ETIKETLEMEDM BILE HER 2 TARAF ICIN GECERLI BI SOZDU AMA.. SEN NEDENSE HERZAMANKI GIBI ATLIYOSUN DIREK BI ALINIYOSUN SOZUMDEDE DEDIGIM GIBI YARASI OLAN GOCUNUR HEP BOYLE BI KENDINI ANLATARAK YORUM YAPARAK BSYLERI KANITLAMAYA CALISIOSUN BIRAKDA SERVER GORUYO NEYIN NE OLDUGUNU SENIN YAPTGN YORUMLARA GORE MILLET KAFASINDAKILERI DEGISTRMEZ SU OYUUNU AZ OYUN DIE OYNA SIDIK YARISI DIE DEGIL
Kimsenin kafasına silah dayamadik fikrini değiştirsin diye dur sakin ol kral sizsiniz ben iyiyim birsey ispatlama ya gerek yok kiBEN ORTAYA ATTIM LAFI GUZEL KARDESIM KIMSEYIDE ETIKETLEMEDM BILE HER 2 TARAF ICIN GECERLI BI SOZDU AMA.. SEN NEDENSE HERZAMANKI GIBI ATLIYOSUN DIREK BI ALINIYOSUN SOZUMDEDE DEDIGIM GIBI YARASI OLAN GOCUNUR HEP BOYLE BI KENDINI ANLATARAK YORUM YAPARAK BSYLERI KANITLAMAYA CALISIOSUN BIRAKDA SERVER GORUYO NEYIN NE OLDUGUNU SENIN YAPTGN YORUMLARA GORE MILLET KAFASINDAKILERI DEGISTRMEZ SU OYUUNU AZ OYUN DIE OYNA SIDIK YARISI DIE DEGIL