İzlerken keyif almanız dileğiyle, iyi seyirler 
Movie 3th çok yakında, takipte kalmaya devam edin
eleştiri güzel bir şey ancak seviyeli bir şekil de olursa ''bunu editliyenin amk'' nedir terbiyesiz herif editinizi beğenmedim dersin saygı duyarız gelecek olan videolarda bunu dikkate alırız ama bu şekilde değilBunu editleyenin amk bu ne böle :S daha iyi bi is beklerdim
jagermaister ( gökçer abi ) bu oyunda görüp görebileceğin en efendi insanlardan biri. aynı zamana çoğumuzun büyüğü eleştri yaparken bu hususlara dikkat etmeni öneririm.Bunu editleyenin amk bu ne böle :S daha iyi bi is beklerdim
Şarkı seçimi kişiden kişiye değişebilir, zevk meselesi.şarkılar çok kötü dostum.
ayrıca bandicam'ı bırakmalısın![]()
Abi 2nd olucaktıİzlerken keyif almanız dileğiyle, iyi seyirler
Ben eski konuda da anlatamadım sanırım bilerek bu şekilde yapıyorum, ingilizce özürlülüğü ile alakası yokAbi 2nd olucaktı
Kankacım vs vs diye bağırıyorum haftaiçi 5den once oyunda olamıyorum istediğin zaman istediğin clandan adam tedarik edebilirsin maksat keyif alalımgökçer 1 ay boyunca kayıt al ve en değerli kısımları cıkart(ortalama 9-10 dk) sonra editle mümkünse eventsiz zamanlarda çek videoları
son olarak çöp hesaptan untitled
Ekibin yarısı gündüzleri çalışıyo, ve partide 1 afk- 1 çıplak çar varken video falan almışsınız..Bence de artık bi 8vs8 atalım, eğlenelim güzel olmaz mı ?gökçer 1 ay boyunca kayıt al ve en değerli kısımları cıkart(ortalama 9-10 dk) sonra editle mümkünse eventsiz zamanlarda çek videoları
son olarak çöp hesaptan untitled
asdfasdfqwerwefffdesidero nun profil resmi sizdede gittimi beyler
1 haftadır oynamıyorum yaklaşık 1 hafta daha yokum öyle bi uğradım mageye gir dedi ahmet üstüne siz gelince video aldım yükle dedilerKankacım vs vs diye bağırıyorum haftaiçi 5den once oyunda olamıyorum istediğin zaman istediğin clandan adam tedarik edebilirsin maksat keyif alalım![]()