Merhaba arkadaşlar, öncelikle anlaşmalı vs veya çağırışma yoktur. Sadece gece saat 01:00'den sonra sıkıldık ve pk atmaya çıktık yanlış anlaşılmasın.
Zeka yaşı düşük arkadaşları takmamak lazım ama yanıtlamadan da geçmiyeyim, gözün kör değilse şu üstteki not kısmını oku biraz :sizin vs anlayışınıza sokayım iç içe gir z skill yap noob herifler biraz video izleyin de pk nasıl vs nasıl atılır öğrenin
Her hangi bir anlaşma yok, üst yazıları okumadan yorum atıyorsun buradaDarda yaptığınız pt vs değil mi ? ben mi yanlış izledim ?
kanka şuan kelimenin tek anlamıyla yerin dibine battımorkun ne bu maul hiç yakıştıramadım
Sizin de elinize sağlık kardeşim, gece gece tam anlamıyla zevk aldık oyundanbu zamanlarda o saatte pek de hareketli olmayan cz için güzeldi.bikaç arkadaş ile yeni birlikte oynamamız ve benim priest oynamam sizin biraz + nız olmuş tabiyinede eğlendim elinize sağlık
hay elini öpüyim ya meselenin kestik mi öldük mü degil, gece saatinde pk olması, kescek savaşcak saldırcak adam olması, en önemliside EGLENCELİ ZAMAM geçirmenin kıymetini bilen biri, adamsın kardesimbu zamanlarda o saatte pek de hareketli olmayan cz için güzeldi.bikaç arkadaş ile yeni birlikte oynamamız ve benim priest oynamam sizin biraz + nız olmuş tabiyinede eğlendim elinize sağlık
bu oyunu bu amaçla oynayan adamlar ile oynamak güzel.birşeyler kanıtlamak için değil arkadaşlarımız ile eğlenmek yeni insanlar tanımak için burdayız.hay elini öpüyim ya meselenin kestik mi öldük mü degil, gece saatinde pk olması, kescek savaşcak saldırcak adam olması, en önemliside EGLENCELİ ZAMAM geçirmenin kıymetini bilen biri, adamsın kardesim
On7 nin yüz karasısizin vs anlayışınıza sokayım iç içe gir z skill yap noob herifler biraz video izleyin de pk nasıl vs nasıl atılır öğrenin
deme öle demebi mage party olucaktı orda size kafaya bi patlicaktı ne güzel olurdu valla![]()
ROWEN