Merhaba Herkeze İyi oyunlar Diliyorum Karuslarda ciddi şekilde clan eksikliği olduğunu fark ettim Biraz dağınıklık olduğunu gördüm bu yüzden clan kurmaya karar verdim şartlar. + 72 Mümkünse en az 7/15 online olan Scroll Derdi Olmayan... Ts Kullanan gerektiğinde komut veren komut dinleyen... Yaş mümkünse 22 ve üzeri... Arkadaşlarımla tanışıp clan kurmakdan mutluluk duyarım...
Yapacaklarımız Clan kuralları Öncelikle Hiç bi Cr yi Kaçırmamak mümkünse... Farmların Adaletli bir şekilde Pay edilmesi... diğer detayları topluluk oluştuğunda belirleyeceğiz Clan ismi [KSSB] Açılımı Karus Saldırı Savunma Birliği
unutma ne kadar kalablık olursak okadar güçlü olacağız geçmişte bunu başardık yine başarabilirz sen yoksan 1 kişi eksiğiz demektir
Şunlarda başarımızın mini kanıtları olsun geçmişte yaptıklarımızdan...
İsilionu Sadece Biz Keseceğiz
katılmak isteyen arkadaşlarla önce 2 ocak çarşamba saat 19:00 da atlas luferson hostesde buluşup sonra'da Ts de görüşmek üzere...
<iframe width="560" height="315" src="" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
Yapacaklarımız Clan kuralları Öncelikle Hiç bi Cr yi Kaçırmamak mümkünse... Farmların Adaletli bir şekilde Pay edilmesi... diğer detayları topluluk oluştuğunda belirleyeceğiz Clan ismi [KSSB] Açılımı Karus Saldırı Savunma Birliği
İsilionu Sadece Biz Keseceğiz