>BORNTOKILL<
Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Teşekkürler o senin güzelliğinelinize sağlık, güzel video olmuş
Teşekkürler YusufKanıtlar dahilinde her şey rıdvancımellerinize sağlık
o yuzden pk v1 yazıyorArkadaşlar Pk videosu altında 15 dakikanın 14 dakikasını bize ayırıyorsanız pek pk atamadığınızı düşünürümİlk sahnede bufferız 2. sahnede 3 priestinizde 69 (60 heal 57 tor ) biz 66 ancaydık. 3. sahnede kalkanlardan belli daha 70 bile değiliz. Yani normal bi şekilde kesseniz şuan gerçekten elinize sağlık derdim ama TheMYKOda isim yapmış bir clanın az çok hukukumuz olduğunu sandığım arkadaşların böyle bir video atması biraz garibime gitti doğrusu
![]()
teşekkürler kardeşimellerine sağlık rıdvan yapıyorsunuz bu işi
Altına çiziyorum pk video diye vs atmak istersen her zaman beklerim kimseyi rencide edici bir müzik yada davranış zaten yok sadece bize video diye diyen arkadaşlara Vol2 Vol3 Vol4 vsvsvs yakında gelecekArkadaşlar Pk videosu altında 15 dakikanın 14 dakikasını bize ayırıyorsanız pek pk atamadığınızı düşünürümİlk sahnede bufferız 2. sahnede 3 priestinizde 69 (60 heal 57 tor ) biz 66 ancaydık. 3. sahnede kalkanlardan belli daha 70 bile değiliz. Yani normal bi şekilde kesseniz şuan gerçekten elinize sağlık derdim ama TheMYKOda isim yapmış bir clanın az çok hukukumuz olduğunu sandığım arkadaşların böyle bir video atması biraz garibime gitti doğrusu
![]()
Anlaşmalı bir şey yoktu exp kasarken rast geldi pk video amaçlı koydum o arkadaşların içindeki kimseyle bir sorunum da yoktur .vs kısmında iki takımda çok iyi tebrik ederim
Teşekkürler dostum temiz ve hilesiz olmamız yeteryine playerlık ve uyum resitaliellerinize sağlık güzel video