Üzülme rihanna diğer servere gel başla bırak uskoyu artıkcanım sıkılıyor my friend zaten forumda eskisi gibi canlı değil![]()
Üzülme rihanna diğer servere gel başla bırak uskoyu artıkcanım sıkılıyor my friend zaten forumda eskisi gibi canlı değil![]()
Not:TOWN ATMA BÖLÜMLERİ KOYULMAMIŞTIR..
Resurrection
VE
________
Clanlarına Teşekkürler...
Nice one
Not:TOWN ATMA BÖLÜMLERİ KOYULMAMIŞTIR..
Resurrection
VE
________
Clanlarına Teşekkürler...
Biz doğru zamanı bekledik ama bilemedik sizin serverin ilk ayı itemleri GB ye çevirip TL ile satacağınızı. Kusura bakmayınçok özür diliyorum lori kardeş server başında biz de vardık neden karşılamadık ? Acaba gareziniz bize miydi![]()
Doğru Zaman ? Ahahah valla komik oluyorsun. Server başından beri oynayıp 1 ay hazır olamiyorsun demek .serverı bırakma sebebim okulum bitti taşındım ve suan tekrar başladım solo oynuyorum . Tabi sizi de anlıyorum niz serverdayken susuyorsunuz serverı bırakınca daha ws atacaktik diyosunuz devam edin böyleBiz doğru zamanı bekledik ama bilemedik sizin serverin ilk ayı itemleri GB ye çevirip TL ile satacağınızı. Kusura bakmayın
o nickle fazla yorum yapmas.a yorumları okudumda cok bos muhabebt var bırı dıyor 70 de oynuyorsunuz ıvır zıvır adam vıdeo cekmıs hersey ortada bu adamlar meleyı oynuyorlar 3-4 yıldır ezıyorlar gecıyorlar daha fln flan yapmaya gerek yok bence ya arkadaslar elınıze saglık hakkını verıyorsunuz.
ya birader boş yapma hadi işine bak yukarda yazılanları anlayamıyorsan gerızekalının tekisin kardesım sen.. o nıckınde anlamını bılıormusun acaba hadı yavrum baska kapıya
Teşekkürler takmıyorum kardeşim ne isterlerse yazsınlar birisi press ok yapar birisi devam eder bu oyun böyledir.Kesersin kxsp tbl derler fx kapatmış derler yok tam kadro değildik derler yok pokem var derler.Derlerdeeee derlerrrr boşvers.a yorumları okudumda cok bos muhabebt var bırı dıyor 70 de oynuyorsunuz adamlar oynuyormu oynuyor adam vıdeo cekmıs hersey ortada bu adamlar meleyı oynuyorlar 3-4 yıldır ezıyorlar gecıyorlar daha fln flan yapmaya gerek yok bence arkadaslar elınıze saglık hakkını verıyorsunuz.