çapsız velet ağlamaya mı geldin SYSTEMDAMAGE Eve Paket Servis Volume 1 izle asçDADA@HayatBoshPompalaCosh lan özürlü hp pot basarak ws atmiş ewqeqweqweqw tam bir noob ilk defa wsden kaçmamiş tebrik ederim gelişme var fare suratli seni
bu kadar içerlemeyin çok ağır acı içindesiniz anlıyorum asaslarınız eziliyor diye BİRBİRİNİZİ POHPOHLAMAYA DEVAM EDİN sistembiçPOKELERİN HİÇ BİRİDE OYNAMAYI BİLMİYOR AMK DİYMİ ASTALAVİSTA BEYBİ
1 ay ws gelemedin çapsiz benmi oluyom ahahahaha lan götüm senin oynadigin oyunu kimse oynamaz amk santada ks ile benden kill alip pm atan salağin tekisin çarina gireninde beynine sokayim sahibi kadar mallar giriyomuş demekki çarina ahahahaha pot almiş sağ kliğe pot basiyor yaaaaaa tam bir low işiçapsız velet ağlamaya mı geldin SYSTEMDAMAGE Eve Paket Servis Volume 1 izle asçDADAKillimunati beni vsde hiç bi zaman kesemedi kesemezde ben işteyken charda olan kimse onu kesmiş pot kullanıyor zaten goygoyculuğa devam et çapsız seni ..
Killuminati seni hiç kesemedi kesemezde mi ? İstediğin saatte istediğin yerde vs atabilirsiniz burda boş boş konuşma gevşekKillimunati beni vsde hiç bi zaman kesemedi kesemezde ben işteyken charda olan kimse onu kesmiş pot kullanıyor zaten goygoyculuğa devam et çapsız seni ..
kesemezsin moruk bu boyle imkanı yok czde wsde ya geri cıkar kaçar yada alt f4 dc bişey yapar yani full topuk bu adamKilluminati seni hiç kesemedi kesemezde mi ? İstediğin saatte istediğin yerde vs atabilirsiniz burda boş boş konuşma gevşek![]()
istediğin saatte istediğin yerde istediğim şekilde vs atabiliriz poke bence de sen aradan çekil ezilmenle kalırsın kıyamam size yaKilluminati seni hiç kesemedi kesemezde mi ? İstediğin saatte istediğin yerde vs atabilirsiniz burda boş boş konuşma gevşek![]()
bak istediğin saatte istediğin yerde '' istediğim şekilde '' bunun anlamini açiklayim diyoki ben üstün gidersem wsde geri çekilme yada dc yeme olmayacak ama benim çarin cani dibe düşerse internetimde lag var anlayiş göstercen benim hp full gidene kadar bu ws bitmeyecek ben hep geri çekilecem diyoristediğin saatte istediğin yerde istediğim şekilde vs atabiliriz poke bence de sen aradan çekil ezilmenle kalırsın kıyamam size yaboşa konuyu kirletmeyin varsa icraatınız oyunda gelirsiniz yeri zamanı gelince birbirinizi pohpohlamaya devam hade
![]()
aynen aynenbak istediğin saatte istediğin yerde '' istediğim şekilde '' bunun anlamini açiklayim diyoki ben üstün gidersem wsde geri çekilme yada dc yeme olmayacak ama benim çarin cani dibe düşerse internetimde lag var anlayiş göstercen benim hp full gidene kadar bu ws bitmeyecek ben hep geri çekilecem diyorSA
As
buna katılıyorum tamamenkesemezsin moruk bu boyle imkanı yok czde wsde ya geri cıkar kaçar yada alt f4 dc bişey yapar yani full topuk bu adam![]()
haklı yani bi noktada kesemez kimse onu kesileceğini anladigi vakit runnnnnnnnn