kime diyorsun bilmem ama bana yazdığını varsayarsam , en şuan yazabiliyorsan başarmışım demekdir! Sana denk geldi sorry.Cocuk arkana dön bir bak. Bunca sene nasıl hayatta kalmayı başardın?
kime diyorsun bilmem ama bana yazdığını varsayarsam , en şuan yazabiliyorsan başarmışım demekdir! Sana denk geldi sorry.Cocuk arkana dön bir bak. Bunca sene nasıl hayatta kalmayı başardın?
sen kimsin lan köpek tek başına bir icraatın olmadığı gibi ekip kuruyorsun yine bir icraatın yok boş geliyorsun boş gidiyorsun görüntü kirliliğinden başka bişey değilsin seni tek destekleyen yine tek kendinsin beynin olsa zaten bu kadar boş yapmazsın her TheMYKO serverinde senin salak salak paylaşımlarına maruz kalıyor bu kadar adam forumda alay konusundan başka bişey değilsin insan bi utanır.ulan bu server seni barındırıyor amk. Benim yayınımımı barındıramayacak, kalk s. t.
isimniye veriyorsun at arabasıyavas ol melike elindeki telefonu yavasca birak ve marabalığına devam et.
daarcığında 3 kelime var hepsini kullanıp tekrar özüne dönerek küfür etmişsin. Bravo .. Lakin söylediğin gibi biriysem neden burdasın hocam ? BOGAZINYARGICI ibaresini gördüğün halde neden tıklıyorsun ?sen kimsin lan köpek tek başına bir icraatın olmadığı gibi ekip kuruyorsun yine bir icraatın yok boş geliyorsun boş gidiyorsun görüntü kirliliğinden başka bişey değilsin siktimin embesili
ismini beğenmedinmi yoksa adamın.isimniye veriyorsun at arabası
son gönderilerde senin paylaştığına dair birşey çıksaydı zaten tıklamazdım siktimin beyin özürlüsü bak insanlar maruz kalıyor diyorum herkes senin paylaşımlarını dört gözle bekliyor felan mı sanıyorsun yorumlardan belli olduğu üzere ...daarcığında 3 kelime var hepsini kullanıp tekrar özüne dönerek küfür etmişsin. Bravo .. Lakin söylediğin gibi biriysem neden burdasın hocam ? BOGAZINYARGICI ibaresini gördüğün halde neden tıklıyorsun ?
Kendimi bilmesem ailenden birine bişey yaptım sanacağım !
ismini beğenmedinmi yoksa adamın.
erkek lan adam kız olsa nolcak bizene millettenisim iyide sen gibi tek hücreli oyunda veya forumda bir kız denk getirip neden yavşamıyor diye düşündürdü. Şaşırtıyorsun beni bravo