Anlamsızca herkesin pazarında 3 er 5 er olurken bu itemlerin bir anda yok olmasını bulunmamasına bir tek ben mi denk geldim yoksa bu durum şu anlık bana mı denk geldi ne oldu droplar mı 0 landı bir ara değer görsün diye
biz 7 8 k kcye master açtık adamlar 200 kcye master açtı. biz laf yaptık mı, piyasa böyle olmak zorunda napalım yani.(70im hazır değil)bu fiyata alan da yavşaktır, koyan da yavşaktır. kimse çekmesin, elinde patlasın milletin. bu ne abi devalüasyon zamanı parayı vuran milenyum zenginleri gibi.
seviyolar bokunu çıkarmayı
o konuyla ilgili serverın ilk günleri sitem ettiğim post;biz 7 8 k kcye master açtık adamlar 200 kcye master açtı. biz laf yaptık mı, piyasa böyle olmak zorunda napalım yani.(70im hazır değil)
Bunun doğrusu 2 side değil ortası ne drobu neredeyse kaldırmak nede bi ara attığı gibi her random a atmayacakbiz 7 8 k kcye master açtık adamlar 200 kcye master açtı. biz laf yaptık mı, piyasa böyle olmak zorunda napalım yani.(70im hazır değil)
Durumu çok güzel özetlemişsinbdw win = 3m exp
cr finish = 5m exp
250 kill random event finish = 5m exp
buga girdiğimi zannediyordum oh iyi bariDurumu çok güzel özetlemişsin![]()
dostum küfürlerini al ve defol git burdan seviyesizliğin luzümu yok sw acılmıs 3 hafta geçmiş shaula bakirra lesath 5-10 mye kadar düşmüşken sen gidip 10m bulamadığını mı söylüyorsun? sen bu sw de 70 hiç gelmiyecekmiş gibi oynarsan 70 skill itemlerini falan ayarlamadan beklersen yumurta kapıya dayanınca kimseye hakaret edemezsin bu gayet iyi bir pazarlama taktiğidir bunu sanki sadece buradakiler kullanıyormuş gibi yada hiç bir yerde göz yummadın bu tarz arz talep dengesizliğinin sömürülmesine burda da aynı devam ediyormussun gibi davranma kimseninde keyfini kacırma item sahibi fiyatı belirler adamın keyfi bilir sen eşşeklik yap hazırlık yapma sonra vay efendim 3 gb mi verilir ? verme kardesim ozaman sana kimse zorla 3 gb vericeksin demiyor acma skili 70 skili acmayınca tek yemiyorsun oyunun silinmiyor kapanmıyor 100 eksik vur ama kendi eşekliğinden tembelliğinden ortaya çıkan sonuçlar için kimseyi suçlamabak açık ve net söylüyorum. şu forumda ilk defa küfür edicem.
SİKTİRSİNLER.
2 gün önce 10mden çektiğim, lesath, shaula ve bakirra şu an 3 GB.
hayır cap gelicek, herkes gecesine 70 olacakmış gibi.
adam haklı söylüyor ben 30 ar tane biriktirdim bankada 3 gb den kakalıcam alacak varsa pm atsındostum küfürlerini al ve defol git burdan seviyesizliğin luzümu yok sw acılmıs 3 hafta geçmiş shaula bakirra lesath 5-10 mye kadar düşmüşken sen gidip 10m bulamadığını mı söylüyorsun? sen bu sw de 70 hiç gelmiyecekmiş gibi oynarsan 70 skill itemlerini falan ayarlamadan beklersen yumurta kapıya dayanınca kimseye hakaret edemezsin bu gayet iyi bir pazarlama taktiğidir bunu sanki sadece buradakiler kullanıyormuş gibi yada hiç bir yerde göz yummadın bu tarz arz talep dengesizliğinin sömürülmesine burda da aynı devam ediyormussun gibi davranma kimseninde keyfini kacırma item sahibi fiyatı belirler adamın keyfi bilir sen eşşeklik yap hazırlık yapma sonra vay efendim 3 gb mi verilir ? verme kardesim ozaman sana kimse zorla 3 gb vericeksin demiyor acma skili 70 skili acmayınca tek yemiyorsun oyunun silinmiyor kapanmıyor 100 eksik vur ama kendi eşekliğinden tembelliğinden ortaya çıkan sonuçlar için kimseyi suçlama
ben yeni başlıyor olsam bi girsem server a baksam item var herşey oluşmuş işimiz zor ama neden olmasın derim sonra bir bakarım ki 2-3 hafta geçmiş sv de hala master itemleri uçuk fiyatlarda boşversene derim. Kimileri diyor hiç 70 gelmeyecek gibi davranmasaydın ulan 70le alakası olmayan master itemleri de uçmuş durumda o ne olcak ? silinen bir konumda birisi yazmış çok güzel bir strateji ucuza alıp durumu gelince pahalıya satmak evet oldukça mantıklı mantıklı olmayan kısım insanların zaten düşüyor diye alıp ayırmaması kenara sonra bu düşme durumunun bir anda değişmesi, öngörülebilir olan şey 70 geldipğinde bu itemlere talebin artacağı bunu öngöremeyene tamam kızabilirsin ama öngörülemeyen şey çöpe bile atmaya tenezzül edilmeyen itemlerin droplarının azaltılacağı bu çok anlamsız, yeni bir heyecan gerekliyse 70 skillerini başka itemler açsın o itemlerde droplara yeni eklensin olsun bitsin normal insanın aklına durduk yerde iyi bir server da dropların değişeceği gelir mi herhangi bir aksilik yokkenCok guzel bir konu. Oncelikle acan arkadasi tebrik ediyorum. Boylelikle oyuna yeni baslayan yada baslicak anlarinda onunu kesiyor. Ilgilenilmesi lazim @Kojiro