İnşallah Afrodit'e de gelir
73 ADET MSS
illa bok atın servera nesi bitti sürekli pk dönüyor oyunda event var her şey mevcutafrodit bitti 70 capte fazla user kalacağını sanmıyorum
Bak Ali mal.afrodit bitti 70 capte fazla user kalacağını sanmıyorum
güzel heraymış kanka
İnşallah Afrodit'e de gelirama droplar mümkünse böyle olmasın.
73 ADET MSS
Serverda ban yiyen bir mahlukat daha xdafrodit bitti 70 capte fazla user kalacağını sanmıyorum
Afrodit bitti derken şuan tek myko TheMYKO olmasına rağmen eminim ki çok fazla useri vardır. Sen oyuna crlerde girersen cr olmayan zamanlarda czde pk atmazsan bi anlamı olmaz neyse iyi forumlar inşallah afrodit sunucusunda droplar daha güzel olurafrodit bitti 70 capte fazla user kalacağını sanmıyorum
güzel yorumun için teşekkürler kardeşim, diğer o 2 salak biri mal diyen biri de mahlukat diyen ayılara da senin mesajını örnek gösteriyorum bakın toynaklarınızla nasıl insan gibi mesaj atacaksınız öğrenin, kardeşim afrodit benim için bitti deli gibi gbler satıldı(hem illegal hem pustan hem de %50 indirimli) çarlar satıldı pustan tl'yle drop rate alıp maradonda satıldı yani iş para oyununa döndü o yüzden benim için bitti, ayrıca ban yemedimAfrodit bitti derken şuan tek myko TheMYKO olmasına rağmen eminim ki çok fazla useri vardır. Sen oyuna crlerde girersen cr olmayan zamanlarda czde pk atmazsan bi anlamı olmaz neyse iyi forumlar inşallah afrodit sunucusunda droplar daha güzel olur@WhoNeedsWolf @H4fız
ve uskoya başladı beynini siktiğim.güzel yorumun için teşekkürler kardeşim, diğer o 2 salak biri mal diyen biri de mahlukat diyen ayılara da senin mesajını örnek gösteriyorum bakın toynaklarınızla nasıl insan gibi mesaj atacaksınız öğrenin, kardeşim afrodit benim için bitti deli gibi gbler satıldı(hem illegal hem pustan hem de %50 indirimli) çarlar satıldı pustan tl'yle drop rate alıp maradonda satıldı yani iş para oyununa döndü o yüzden benim için bitti, ayrıca ban yemedim