tövbe ettim bu serverde güzel ortam arıyorum mage rogue clan FUL onLıNE olup player arayan varsa ulaşırsa sevinirim ...
Bu drobu görene kadar knkaGecen de de tovbe ettım dedin partime aldım. Caosdan cıkan Droba ilk potu aldın. Drop sana geldi Alper nasıl tovbe bu
kardeş yalan atmasana neden aglıyosun ortak olmadık diye iftira atma gevşeklik yapma şükürGecen de de tovbe ettım dedin partime aldım. Caosdan cıkan Droba ilk potu aldın. Drop sana geldi Alper nasıl tovbe bu
al işte ustanın girdiğişekillere bakSıktır ıbıne benım senın ortaklığına ihtiyacım mı var. Sen bi ıtemlerı vereydin bak seni nasıl ağlatıyordum. Allah ın sevdiği kulmuşsun
kardeşim siz niye aglayıp duruyonuz kaç yıl oldu bi rahata geçin artık@Kojiro gereğini yap reis bune ya adam hem hırsız hem pislik ettiği küfüre bak
@JeromeFlynn_ sende bi nick felan değiştir artk sw de adın hırsız diye gecio baska bişe yok aq
Alper ana bacı yapma forumda.al işte ustanın girdiğişekillere bakharbiden 4nn3n sikilcek haatun senin
Senı alacam kucağıma Alper merak etme. İlla ki cıkarsın karşıma.al işte ustanın girdiğişekillere bak![]()
** nin en büyügüsensin bilader 50 kişi oynar 1 charla gevsek agızlıBu ** na güven olmaz. Yalaka velet.