Tam kadro olsanız ne olacak ? ve ustelık sizde de 3 prest vardı... O vardı bu yoktu. yok des seti yanar, yok pc donar, yok takımdan birisi oyunu bırakır.. Sürekli böyle kendini avutacak laflar..bu yorum atan, arka kapıda biz 7 kişi 2 priest olduğumuz halde 3 priest gelip vs isteyen naira mı xD
1 party mage 1 party mele geliyorsunuz..Combatta mageliri kesiyoruz sonra sizi keserken KillerBooo geliyor bizi kesiyorbu yorum atan, arka kapıda biz 7 kişi 2 priest olduğumuz halde 3 priest gelip vs isteyen naira mı xD
SEN GİT KAMİL GELSİN1 party mage 1 party mele geliyorsunuz..Combatta mageliri kesiyoruz sonra sizi keserken KillerBooo geliyor bizi kesiyor2 priest geliriz sıkıntı olmaz
Naira-OnuR
Ağlayan yok hergün 200 tane destruction kagıdı alıyorum.. İstersen adamlarımı gönderem sana satsınlarClanıma bakabilirsin ben 83 swlerde bile 2 pri oynarım
3. priestim hiç olmadı ayrıca des seti yanan derken kendi clanından bahsettin sanırım,
Cünkü naira asit asit diye ağlanıyor her konu altında.
Kamil bu server fazla giremiyor Coğunlukla ben oynuyorum..O cz kapıştığın adam benimSEN GİT KAMİL GELSİN
Sen hayirdir ? Hatta kimdin sen yeni mi turedin ? burda boş yapma bence benim sözüm sadece burada akina oda wariorken pklarda torla asaslarimdan 2 yiyordu o yüzden yazdim ona cevap ve arkadaş warior satip asasa geçmiş iyisini yapmis bi arada.İyi oyunlarbu yorum atan, arka kapıda biz 7 kişi 2 priest olduğumuz halde 3 priest gelip vs isteyen naira mı xD
Andreamda eşit vsde denk gelince town atan Naira IS ONLİNE xDSen hayirdir ? Hatta kimdin sen yeni mi turedin ? burda boş yapma bence benim sözüm sadece burada akina oda wariorken pklarda torla asaslarimdan 2 yiyordu o yüzden yazdim ona cevap ve arkadaş warior satip asasa geçmiş iyisini yapmis bi arada.İyi oyunlar