MartinIvanoV
Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
arkadaşlar olayı büyütmeyelim o kadar ben biraz espri birazda ders nitelikli paylaştım..
arkadaşlar olayı büyütmeyelim o kadar ben biraz espri birazda ders nitelikli paylaştım..
bu arada nickimi doğru yaz şapşal şey .s.s.s
Gel bana 2k vur yiyorsa demişsin adam vurmuş ss atmış ben olsam susardım neden daha fazla konuşma derdine düşüyorsunuz bazen susmayı bıleceksiniz ,eyvallahı çekeceksiniz ki muhabbete yüz kalsın. Nays demıç bro.![]()
adamlar işi gücü bırakmış benm chara damage atıp ta ss alma peşine düşmüş illa bende size vurduğum damageleri ss e alıp reklam mı ediyim ? bp priestiniz db malice olmadan 3 yedi . mageleriniz torment spike r yiyor evilcruz un yediği damage zaten meydanda ben ne demişim boş beleş oynayanlar fln hani taliadan bi haber benm charım paper mage 7 set var uniq takı yok sen ona ramen bana adam akıllı bir damage atamıyorsun ve acid yagmuruna tutuyorsun . ondan sonra o systembitch ler baya bi boş yapmış npt teamdan başka bişey değiller malesef .
sizin mageler parazit e tek yiyor biz en azından acidli parazit tormentli yiyoruz o damageleriGel bana 2k vur yiyorsa demişsin adam vurmuş ss atmış ben olsam susardım neden daha fazla konuşma derdine düşüyorsunuz bazen susmayı bıleceksiniz ,eyvallahı çekeceksiniz ki muhabbete yüz kalsın. Nays demıç bro.![]()
ya sende beyin sıkıntısı var mı düşünmekte zorluk mu çekiyorsun ? Yok efendim bizim mageler şöyle yiyormuş böyle yiyormuş anlamadığın nokta yani düşünemediğin bizim mageler senin gibi gelin bana kolaysa damage atın diyip artislik yapıp ve sonra 2-2.5k damage yemiyorlar yani özetle yiyemeyeceğin yarrağın altına yatmayacaksın martı umarım bu kez olayı kavramışsındır.sizin mageler parazit e tek yiyor biz en azından acidli parazit tormentli yiyoruz o damagelerirezil etmeye çalışmadan önce bi daha düşün . SystemDamage son videosunda bulabilirsin EvilCorros parazit spike tek . Acid atanlar ağlak Lama'dan başka bişey değil benim gözümde sory canım. keko asumanda nasıl bir hırs yapmışsa death match ta beni kovalayıp durdu cz de verdim eline respawn bastı bidahakine press ok yaptı .s sen hala videodaki şarkınıne etkisindesin nerden vursam diye bocalıyosun
tersi olsaydı haftalar önceki konuya yorum atmazdın
ulan yarma o damageyi yediğimde ben yoktum charda başkası vardı neyse o bahane değil damageyi yiyen char benm char ama ben oynasaydım atma şansın düşük olurdu acidlere karşılık inventoryde 5x dd talia ile geziyorum . forumda atıp tutuyon bi cz de göremedik seni. 2 saat önce dövdük yine sizinkileri 8ws8 de kisstheNPT vol bilmem kaç oldu artık sayamıyomya sende beyin sıkıntısı var mı düşünmekte zorluk mu çekiyorsun ? Yok efendim bizim mageler şöyle yiyormuş böyle yiyormuş anlamadığın nokta yani düşünemediğin bizim mageler senin gibi gelin bana kolaysa damage atın diyip artislik yapıp ve sonra 2-2.5k damage yemiyorlar yani özetle yiyemeyeceğin yarrağın altına yatmayacaksın martı umarım bu kez olayı kavramışsındır.
Dostum gercekten muhattap alınacak biri değilsin sen, asuman durumu özetlemiş charında kuzeninin olmasına da üzüldüm sana başarılar.Çok sağlamsın.sizin mageler parazit e tek yiyor biz en azından acidli parazit tormentli yiyoruz o damagelerirezil etmeye çalışmadan önce bi daha düşün . SystemDamage son videosunda bulabilirsin EvilCorros parazit spike tek . Acid atanlar ağlak Lama'dan başka bişey değil benim gözümde sory canım. keko asumanda nasıl bir hırs yapmışsa death match ta beni kovalayıp durdu cz de verdim eline respawn bastı bidahakine press ok yaptı .s sen hala videodaki şarkınıne etkisindesin nerden vursam diye bocalıyosun
tersi olsaydı haftalar önceki konuya yorum atmazdın
kisstheNPT part 1 'in başrol oyuncularından aurora sanada başarılarDostum gercekten muhattap alınacak biri değilsin sen, asuman durumu özetlemiş charında kuzeninin olmasına da üzüldüm sana başarılar.Çok sağlamsın.
Zevk için oynanan oyunun videosunu alıp koymayla olmaz bu işler mage vs mage yaptıgımız geceyi unutmayın 2.5 k np kastık sizden kaç kere kesildiğini sen düşün artık ama biz bunun videosunu cekmedik çünki oyundan zevk almaya bakıyoruz sizin gibi fraps acık gezmıyoruz egoist beyinsizler. Size karsı olan fikrimi tamamen değiştiriyorum suan siz gercekten saygı duyulmayacak insanlarsınız size gelip adam gibi laf anlatmaya calıstıgım o yarım saatin amk.kisstheNPT part 1 'in başrol oyuncularından aurora sanada başarılar
burda oynayan herkes zevk için oynuyor sen o mele pt nin tp magesi degil misin ? sayımız eşit mi degil mi aynı sayıda degilmiyiz yoksa 3 wairora 3 wairor ,1 asasa 1 asas,3 prieste 3 priest,1mageye 1 mage.Zevk için oynanan oyunun videosunu alıp koymayla olmaz bu işler mage vs mage yaptıgımız geceyi unutmayın 2.5 k np kastık sizden kaç kere kesildiğini sen düşün artık ama biz bunun videosunu cekmedik çünki oyundan zevk almaya bakıyoruz sizin gibi fraps acık gezmıyoruz egoist beyinsizler. Size karsı olan fikrimi tamamen değiştiriyorum suan siz gercekten saygı duyulmayacak insanlarsınız size gelip adam gibi laf anlatmaya calıstıgım o yarım saatin amk.
sen ? üniversiteden daha yeni geldim sayılır üniversitedeyken de nadir girebiliyordum.Sen onları kardeşime söylemiş olmalısın bana öyle birşey söylemedi hiç kimse yani sizden haberim bile yok yani.Ben bir tek vamosbien söyledim 8ws8 atalım diye ondan sonrada oyuna 1 hafta giremedim kendilerine de gerekli açıklamayıda yaptım (stalliona)Bu 6ws6 diyen naira hangi naira acaba 3ws3 gelmeye korkan senmısın yoksa o başkalarına 6ws6 teklif ediyonbence senin böyle konulardan uzak kalman lazım dostum sen hep üstün oynamayı seviyorsun eşite gelince göte geliyorsun pk atmak 3 tane priest 4 warioru arkasına alıp oyun oynamak degil diye düşünüyorum ben kimseyle eşit ws ye girdiginide görmedim ki şöylede bi durum var 3ws3 dedigimizde 8 kısı kadronu cıkar öyle atalım diyodun
8 ws 8 eşit oldugumuz zamanda ya town atıp ya paket oldugunu hatırlatırım sana sen priest oynamasını bılmıyorsun yanındakı adamlar oyun oynamayı bılıyo ve üstünlükten kazanıyorsun buda böyle bi gerçek yani
![]()
senin benimle bir kuyruk acın var ama hatırlayamıyorum.Yoksa sen şu azalea ?Bu 6ws6 diyen naira hangi naira acaba 3ws3 gelmeye korkan senmısın yoksa o başkalarına 6ws6 teklif ediyonbence senin böyle konulardan uzak kalman lazım dostum sen hep üstün oynamayı seviyorsun eşite gelince göte geliyorsun pk atmak 3 tane priest 4 warioru arkasına alıp oyun oynamak degil diye düşünüyorum ben kimseyle eşit ws ye girdiginide görmedim ki şöylede bi durum var 3ws3 dedigimizde 8 kısı kadronu cıkar öyle atalım diyodun
8 ws 8 eşit oldugumuz zamanda ya town atıp ya paket oldugunu hatırlatırım sana sen priest oynamasını bılmıyorsun yanındakı adamlar oyun oynamayı bılıyo ve üstünlükten kazanıyorsun buda böyle bi gerçek yani
![]()
forumdaki nickim neyse oyundaki nickimde odur kimseyle kuyruk acım yok ben senin yada kardeşinin mi artık kimsen öyle hırs sahibi bi insanda degilim lafı anlamakta zorluk ceken bi insanla neden muhattap oluyorsam üstün oynuyorsun dıyorum 9 kısı mı benim pt'm diyorsun komedisin adının hakkını veriyorsun birader azalea dedigin adam bana komut veren adam hı tekrar söyleyim öyle senin yada kardeşin gibi kimseye öyle kuyruk acisi gibi bi derdimiz yok neysesenin benimle bir kuyruk acın var ama hatırlayamıyorum.Yoksa sen şu azalea ?