M
Matthew
Guest
sagol merto ulan bi yetisemedin beBaşarılar best duo :d
sagol merto ulan bi yetisemedin beBaşarılar best duo :d
Sınav bitti kardeşim orta şekerli geçti işte bekliyoruz acıklanmasını gidicek miyiz gidemeyecek miyiz belli olsa başlıcam fakat şimdi insanları yarı yolda bırakmak istemiyorum iki gözümsenin de artik sinavin bitsin be kardeşim
hakkinda hayirlisi olsun kardesim aciklansin da gec de olsa baslarsin muhim degilSınav bitti kardeşim orta şekerli geçti işte bekliyoruz acıklanmasını gidicek miyiz gidemeyecek miyiz belli olsa başlıcam fakat şimdi insanları yarı yolda bırakmak istemiyorum iki gözüm![]()
Mertan oskiyle anlaştık sen gelmeden oynamıyoruz bu oyunu boykot ediyoruzBaşarılar best duo :d
AhahahaBaşarılar can'ım qnqım
Mertan oskiyle anlaştık sen gelmeden oynamıyoruz bu oyunu boykot ediyoruz
Sen gelene kadar adam 19xx açacak lan hadi acele et bekletme bizi olmadı rica ederiz bi tane daha 12xx açtırırız![]()
sağol mesutcumBaşarılar can'ım qnqım
ya boo'yu komple tekletmesek mi kivanc ne diyosunCan , Kemal'e söyle de bana tekletmeyi öğretsin benimde başımda bir bela var @KillerBooo gibi.
iyi akşamlar alper insan mıyızo pembe yanaklarını pamuk dudaklarını öpsem kendimden geçsemm sa.
ya orasını pek karıştırmasakBu adama dikkat edin zira alemonline de yaptığını yapıp servara bol bol 8 item sokuyor![]()
başarilar kardeşim