Şu yorumu yaparken zekadan bahsettin eminmisin? Komutcuna sor söylesin kime ait o clan diyeZeka'lar konuşur,bilekler çalışır alicim![]()
Şu yorumu yaparken zekadan bahsettin eminmisin? Komutcuna sor söylesin kime ait o clan diyeZeka'lar konuşur,bilekler çalışır alicim![]()
Bileklerin çalışsın atalım officialde 8v8Zeka'lar konuşur,bilekler çalışır alicim![]()
Şu clan adını değişin artık arkadaş bizim kurduğumuz clanda bizsiz oynuyorsunuz![]()
SELL TP MageBileklerin çalışsın atalım officialde 8v8
hayatında kurabilecegin en yanlış cümleleri kurdunbu clanla relaunch olmadan önce 1 saat gg döndüm, adamlar 1 tane chitin icin adama çökmüşlerdihatta priestleri iteme disband felan atıyordu.
![]()
teşekkürler kardeşim sizlerede gönülden başarılar ''DAR'' çoook iyiydi bi ara tekrar atalım ellerinize saglıkBol şans AkarTR
Sagolasın veyselim sizlerede başarılarBaşarılar beyler
uzun zamandır oynayamıyodum bu server nasipse işten vakit buldugumuz kadar oynuycazSagolasın veyselim sizlerede başarılarnerelerdesin sen
![]()
aynı şekilde bizlerdede çok çalışan arkadaşlarımız var ama geride kaldıklarında aradaki farkı fazlasıyla kapatırlar çalışırken oynamak birazcık sıkıntı 'bakıcaz'uzun zamandır oynayamıyodum bu server nasipse işten vakit buldugumuz kadar oynuycaz![]()
sagol kardeşim çok teşekkür ederizSevdiğim ekip başarılar kardeşlerim.
Sagolasın Rıdvan kardeşim sizlerede gönülden başarılar teşekkür ederizBaşarılar arkadaşlar iyi oyunlar.