Harbiden piyasanın hemen ölmemesini ve zor db olmasini isteyen @Kojiro nasıl multiye izin veriyor , bunu mümkün kıliyor anlamıyorum. Şu multi olmasa piyasa çok taze kalacak ,sw ye para girişi baya azalacak böylece bir çok şey hâlâ değerli kalacak sanki2 tanesine bile karşıyken 3 tanesine kalbim dayanmaz![]()
+1Harbiden piyasanın hemen ölmemesini ve zor db olmasini isteyen @Kojiro nasıl multiye izin veriyor , bunu mümkün kıliyor anlamıyorum. Şu multi olmasa piyasa çok taze kalacak ,sw ye para girişi baya azalacak böylece bir çok şey hâlâ değerli kalacak sanki
Hee evet tabi tabi. Ondan sonrada günün 25 saati online, pc'lerini hiç kapatmayıp bosslarda afk bırakan, hayattaki tek amacı atilladan wp pp düşürmek olan işsiz yamyamlar piyasadaki high ve unique itemleri tekel haline getirip onlarca gbyi kcyi cebe indirsin, işi gücü olupta (ben dahil) bir charı exp veya farm için diğerini pazarda 3-5 m gelsin diye afk bırakmak zorunda kalan oyuncular ''bu ne lan böyle +1 shard 5 gb mi olur'' desin, pk'ya çıkınca o yamyamlardan tek yesin, sonrada oyunu bırakıp s*ktir olsun gitsin dimi? Sonra da 3-5 kişiyle bowlda atross kesersiniz artık..Harbiden piyasanın hemen ölmemesini ve zor db olmasini isteyen @Kojiro nasıl multiye izin veriyor , bunu mümkün kıliyor anlamıyorum. Şu multi olmasa piyasa çok taze kalacak ,sw ye para girişi baya azalacak böylece bir çok şey hâlâ değerli kalacak sanki
olm işin gücün varsa sgit pk server oyna. Mykoda neden duruyorsun ? Myko dedigin öyle olur zaten işsizler kasar , item yapmak zor olur. Bu arada bende calısıyorum ve günde sadece 5saat onlineyim. Yinede serveri sırtlıyorum clanımla birlikte. hala üzerimde +6fpler var. Her şey item degil onu bi geçin artık glassbeltli rollü adamlarıda görüyoruz czdeHee evet tabi tabi. Ondan sonrada günün 25 saati online, pc'lerini hiç kapatmayıp bosslarda afk bırakan, hayattaki tek amacı atilladan wp pp düşürmek olan işsiz yamyamlar piyasadaki high ve unique itemleri tekel haline getirip onlarca gbyi kcyi cebe indirsin, işi gücü olupta (ben dahil) bir charı exp veya farm için diğerini pazarda 3-5 m gelsin diye afk bırakmak zorunda kalan oyuncular ''bu ne lan böyle +1 shard 5 gb mi olur'' desin, pk'ya çıkınca o yamyamlardan tek yesin, sonrada oyunu bırakıp s*ktir olsun gitsin dimi? Sonra da 3-5 kişiyle bowlda atross kesersiniz artık..
Velhasıl kelam Multi olayı güzel kardeşim, bozmaya çalışmayın. Farm slotlarında 2-3 pc'ye sahip arkadaşlar eski tren koxperlar gibi 5-10 char getirmediği sürece devam böyle.
Adam akıllı konuş lan zırto. Sanane benim hangi serverda oynayacağımdan keyfimin kahyası mısın? Ayrıca kendinle çelişiyorsun farkındaysan. Şöyle ki madem çalışıyorsun online süren az aynı benim gibi, senin de mecburen multi açıp farm yapmaya veya ekiple boss kesmeye ihtiyacın var demektir. Bunları da yapmıyorsan zaten piyasa artsın falan demezsin. Aksine piyasa artsın servera para girişi olmasın diyorsan senin de bunda bi kârın var veya o rolluler beltliler seni yatalak ediyor ki acın var. En son ihtimal farm marm yerine para basıyorsun demektir lakin para basan da +6 fp ile gezmez. Gören hakikatende +6 fp set, +6 kukry, +3 dex takılarla falan pk atıyor sanır bırak bu boş palavraları serverı sırtlayan arkadaş. Eminimki sende de clanında da full olmasa bile ortalamanın üstünde itemler mevcut.olm işin gücün varsa sgit pk server oyna. Mykoda neden duruyorsun ? Myko dedigin öyle olur zaten işsizler kasar , item yapmak zor olur. Bu arada bende calısıyorum ve günde sadece 5saat onlineyim. Yinede serveri sırtlıyorum clanımla birlikte. hala üzerimde +6fpler var. Her şey item degil onu bi geçin artık glassbeltli rollü adamlarıda görüyoruz czde
27 ıq nun üstündeki her birey ortalama item yapabilir zaten. Özürlüyü koysan eslant 2de genie ile tek karakter 3gb kasıyor günde. server açıldıgından beri hiç birşey yapmasan eslant 2de bi slota bıraksan 20gb kasardın kafadan. Serverde para kasmak , item yapmak gereginden kolay. Burası myko , 1haftada serverde kaçtane +7 hightclass item var farkındamısn ? Myko bu degil , Zor myko hiç degil. sen zor görmemişsinAdam akıllı konuş lan zırto. Sanane benim hangi serverda oynayacağımdan keyfimin kahyası mısın? Ayrıca kendinle çelişiyorsun farkındaysan. Şöyle ki madem çalışıyorsun online süren az aynı benim gibi, senin de mecburen multi açıp farm yapmaya veya ekiple boss kesmeye ihtiyacın var demektir. Bunları da yapmıyorsan zaten piyasa artsın falan demezsin. Aksine piyasa artsın servera para girişi olmasın diyorsan senin de bunda bi kârın var veya o rolluler beltliler seni yatalak ediyor ki acın var. En son ihtimal farm marm yerine para basıyorsun demektir lakin para basan da +6 fp ile gezmez. Gören hakikatende +6 fp set, +6 kukry, +3 dex takılarla falan pk atıyor sanır bırak bu boş palavraları serverı sırtlayan arkadaş. Eminimki sende de clanında da full olmasa bile ortalamanın üstünde itemler mevcut.
Hadi iyi oyunlar multiye devam bulandırmayın ortalığı.
Kısa sürede item yapmaya ekibim yok, solo oyuncuyum ve oyunlarda bundan zevk alıyorum. Bu beyinsiz olduğum anlamına gelmez güzel kardeşim ayrıca hâlâ kötü konuşmaya devam ediyorsun kalbini kıracam az kaldı. Eslant II diyorsun da bana bir tane ks siz boş slot göstersene? Çift slot zaten bulamazsında tek boş slot bulsan dahi maksimum 10 dk sonra adam 2 charla ksye geliyor hiçbir anlamı kalmıyor. Ayrıca az önce +6 fplerden bahseden eleman, şimdi kalkmış kısa sürede item yapmaktan, yapacak ekipten falan bahsediyor güzel devam böyle. Sen kendinle çeliş dur ben sana bişey demem zaten hayatın olmuş palavra, sana sivrisinek saz da fayda etmeeez sazı soksan da hadi iyi akşamlar..27 ıq nun üstündeki her birey ortalama item yapabilir zaten. Özürlüyü koysan eslant 2de genie ile tek karakter 3gb kasıyor günde. server açıldıgından beri hiç birşey yapmasan eslant 2de bi slota bıraksan 20gb kasardın kafadan. Serverde para kasmak , item yapmak gereginden kolay. Burası myko , 1haftada serverde kaçtane +7 hightclass item var farkındamısn ? Myko bu degil , Zor myko hiç degil. sen zor görmemişsinHangi serverda oynayacagına karışamam fakat mykonun olayı zorluktur zaten , oynamaya zamanın , kısa sürede item yapmaya ekibin ve beynin yoksa full itemli pk serverlarına gitmen gerekir. Neyse kime ne anlatıyorum ben